22 / 07 / 2024

Adem Taş

Adem Taş

Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Adem Taş, Sinan Ekşi tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Çokbeken İnşaat Taahhüt Tarım Hayvancılık Medikal Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Çokbeken İnşaat Taahhüt Tarım Hayvancılık Medikal Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çokbeken tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Adem Atmaca: Yabancıya konut satışını zirveye taşıyabiliriz!

Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Atmaca, "Stok sorununa çözüm üreten paketle hükümetimiz, sektörümüzün yurt dışında tanıtılması için yapılan organizasyonlara destek vermeye hazırlanıyor. Bu sayede yabancı yatırımcı oranındaki artışı zirveye taşıyabiliriz." dedi...

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Ateş ve Abdallah Kassem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Adem Aydınoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Aydınoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Kırçiçeği Caddesi, Aydınoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Özel Artuç Yapı İnşaat Mimarlık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Artuç Yapı İnşaat Mimarlık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Pendik'te, Adem Artuç, Ahmet Özel Müdürlüğü'nde kuruldu.

Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Adem Taş, Sinan Ekşi tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde kuruldu.

Adem Taş Haberi

Adem Taş

Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Adem Taş, Sinan Ekşi tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Öz Ezgi Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK ALANINDA -Şirket her türlü mimari, statik , mekanik, elektrik, zemin etüdü projelerini çizmek ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöverestorasyon ve onarım yapmak. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işleri yapmak. Mimarlık ve mühendislik alanında danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermek. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin...