05 / 05 / 2024

Aden Beytepe son durum

Aden Beytepe son durum

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Aden Beytepe satışta!

Uslu İnşaat tarafından mutlu bir yaşam sloganıyla hayata geçirilen Aden Beytepe konutları huzur, konfor ve prestiji bir arada sunuyor.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

MFZ Grup, 'bitmeyen inşaat' devrine son verecek!

Sektörde yaklaşık 30 yıldan beri başarılı projeler hayata geçiren MFZ Grup, Allora Beytepe konut projesi ile "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Allora Beytepe konutları ile bitmeyen inşaat devri sona eriyor!

MFZ Grup, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin tercih ettiği Çayyolu'nun Beytepe ile lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe konut projesiyle "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye karma proje!

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konuyla ilgili konuştu..

Beytepe Restorium'da restore konsept daire seçeneği!

Keklikoğlu Gayrimenkul'ün yeni konut projesi Beytepe Restorium, konfor ve prestijin buluşma noktası haline geldi. Proje "Restore Konsept Daire" dünya dekorasyon trendlerinin geldiği son noktayı yakından görme şansı veriyor.

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlıyor!

Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Beytepe Elit Manzara projesinde son hazırlıklar tamamlandı!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe 'deki Elit Royal Residence 'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Beytepe Allora'da ticari alanların lansmanı bu yaz olacak!

BEYTEPE bölgesinde son yıllarda önemli gelişim yaşandığını belirten Allora konut projesi ortaklarından Muhanver Gözüm, bu gelişimin yatırımcıların da dikkatini çektiğini söyledi.

Ankara Beytepe yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beytepe bölgesinde son yıllarda önemli gelişim yaşandığını belirten Allora konut projesi ortaklarından Muhanver Gözüm, bu gelişimin yatırımcıların da dikkatini çektiğini söyledi.

Aden Beytepe son durum Haberi

Aden Beytepe son durum

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı. Uslu İnşaat'ın Satış Sorumlusu Cemal Bal, Site hayatı ile lüksü buluşturduk"...