28 / 04 / 2024

Ankara Beytepe yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Ankara Beytepe yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beytepe bölgesinde son yıllarda önemli gelişim yaşandığını belirten Allora konut projesi ortaklarından Muhanver Gözüm, bu gelişimin yatırımcıların da dikkatini çektiğini söyledi.



Yeni gelişim noktaları dikkate alındığında Başkent'İn ana lokasyonlarına yakın konumda bulunduğunun altını çizen Gözüm, "Beytepe şu an onlarca konut projesinin inşa edildiği bir bölge. Konut projeleri de bölgenin hareketlenmesine katkıda bulunmak için ticari alanlara yer veriyor. Bu mağazalar çok kısa sürede değer ve müşteri kazanacak. Lüks ve konforlu yapıların yer aldığı Beytepe'nin gösterdiği bu gelişim sayesinde gelecekte Ankara'nın en gözde bölgesi olacağını öngörüyoruz" dedi.


Gözüm, MFZ Grup olarak hayata geçirdikleri ticari alanlara dev firmalardan gelen büyük talep üzerine lansmanı öne çektiklerinin de kaydeden Gözüm, "Allora Beytepe'de ticari alanlar büyük önem taşıyor. Bu önemli lokasyonu ticaret merkezi yapacak ticari alanlarımızı en kullanışlı şekilde planladık. Bu çalışmamız kurumsal firmaların şimdiden dikkatini çekti. Gösterilen büyük ilgi üzerine biz de ticari alanlarımızın lansmanını yaz aylarının başına çekmeye karar verdik. Bölgenin değerini arttıracak projemiz ve Beytepe'yi canlandıracak ticari alanlarımızla Ankara'da yeni bir yaşam merkezine imza atacağız" diye konuştu. 


Hürriyet Ankara


Geri Dön