03 / 05 / 2024

Adenya Hotel helal turizm

Adenya Hotel helal turizm

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.

Adenya Hotel helal turizm konseptiyle dikkat çekiyor!

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı!

Mahremiyete ve helal şartlara uygun bir hizmet politikası yer alan Sky Tower Hotel'de fırsatlar devam ediyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı...

Adenya, otel zinciri oluyor!

Adenya Resort Hotel Genel Direktörü İlknur Tataroğlu, Adenya’nın bir marka zinciri olması gerektiğini ve Adenya Resort adı altında aynı kalitede hizmet veren konaklama işletmelerini artırmayı planladıklarını belirtti.

Sky Tower Hotel 110 milyon TL ciro hedefliyor!

DÜZCE Akçakoca'da 69 milyon dolarlık yatırımla 5 yıldızlı Sky Tower Hotel'i inşa eden E7 Grup, otelin konseptini 'devre tatil' ve 'helal'e çevirdi..

Halal Home Hotel kimin?

Şirketlerini kız kardeşi ve yeğenlerine devreden Fadıl Akgündüz yeni bir projeyle tekrar sahnede. İkitelli’de ‘helal otel’ konseptiyle yapılan Halal Home Hotel’i işletecek şirketin, Akgündüz’ün yeğeni Fidan Kılbaş’a ait olduğu ortaya çıktı.

Sky Tower Hotel Akçakoca'da yıl içinde 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

İslami şartlara uygun helal tatil seçeneği sunulan Sky Tower Hotel Akçakoca'da yıl içinde 1 hafta her şey dahil 6 yıl Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel: Karadeniz bölgesindeki tek devre tatil ve thalasso therapy projesi!

İslami şartlara uygun tatil yapmak isteyenler için helal yiyeceklerin alkolsüz içeceklerin, beylere ve hanımlara özel ayrı yüzme havuzlarından oluşan Sky Tower Hotel; Karadeniz bölgesindeki tek devre tatil projesi olarak dikkat çekiyor.

Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırımla Helal Hotel oldu!

20 yıl boyunca atıl kalan “Kumarhane Hotel” projesini 2 yıl önce E7 Grup satın aldı. E7 Grup, kumarhane olarak düşünülen bu alanı 69 milyon dolar yatırım yaparak, “Helal Hotel” sistemiyle hizmete sundu

Sky Tower Hotel: Kumarhane için yapıldı Helal Hotel oldu!

Akçakoca'da 20 yıl boyunca atıl kalan “Kumarhane Hotel” projesini 2 yıl önce E7 Grup satın alarak, kumarhane olarak düşünülen yapıyı “Helal Hotel” sistemiyle hizmete sundu

Düzce Akçakoca'da helal hotel hizmete açıldı!

DÜZCE Akçakoca'da 90'lı yıllarda "kumarhane hotel" olarak inşa edilen ancak kumarhanelerin yasaklanmasıyla 20 yıl boyunca atıl kalan proje; "helal hotel" sıfatıyla yeniden hayat buldu.

Martı Otel, Martı İstanbul Hotel'i açıyor!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., İstanbul Beyoğlu'nda Martı İstanbul Hotel adıyla şube açılmasına karar verildiğini bildirdi

Swissotel Hotel&Resort Bodrum'da iki yeni otel açıyor!

Swissotel Hotel&Resort Bodrum'da iki yeni lüks otel ile Türkiye'nin en büyük tatil merkezlerinin birinde yerini alıyor

Captain Hotel'i Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci ikiye böldü!

Mustafa Denizli ve Bülent Çizmeci birlikte açtıkları Captain Hotel'le ilgili sorun yaşayınca çareyi oteli ikiye bölmekte buldular...

Adenya Hotel helal turizm Haberi

Adenya Hotel helal turizm

Tatil hayali kuran ailelere helal konsepte bütün imkanları sunduklarını belirten Adenya Hotel Genel Müdürü Mehmet Kayni, 2016 sezonu yeni konseptlerinin Helal UAI (Ultra Herşey Dahil) olduğunu söyledi. Antalya'da 5 yıl önce kurulan Adenya Resort Hotels & Spa, Türkiye de ilk Helal turizm belgesini alarak geliştirdiği konseptiyle sektöre girmişti.Alanya'nın Türkerler beldesinde denize sıfır konumuyla misafirlerini ağırlayan otelde 11 farklı tipte 290 odaya sahip 580 yatak kapasitesi bulunuyor. Otel bay ve bayanlara ayrı ayrı hizmet verdiği plajlarla misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor. Adenya'da plaj, havuz, hamam, sauna gibi alanlar ise erkek ve kadınlar için ayrı olarak tasarlanmış durumda.


HERŞEY HELALİNDEN SUNULUYOR

Genel Müdür Mehmet Kayni, müşterilerine sunulan yiyecek, içecek, kişisel bakım ürünlerinde de 'helal' şartına titizlikle uyulduğunu söyledi. Kayni, gıdaların alımından, depolanması ve,...