01 / 07 / 2024

aderans teknik tahhüt şirketi

aderans teknik tahhüt şirketi

Adernas Teknik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Mürüvvet Arslan ve Serdar Arslan ortaklığıyla kuruldu...

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Marmara'nın karadaki fayları haritalandırılıyor: Apartmanlara ivme ölçerler yerleştirilecek!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Marmara Aktif Fay Tehlike ve Risk Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (MATAM) Marmara'daki aktif fayları yapay zekayla haritalandıracak ve deprem riski tespit edilecek. İşte ayrıntılar...

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

IMF’nin teknik ekibi eylül ayında Türkiye’ye geliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), teknik ekibinin dördüncü madde konsültasyonuna hazırlık için eylül ayında Türkiye'ye rutin bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Ayrıca, IMF, Türkiye'den herhangi bir ekonomik destek talebi gelmediğini de paylaştı.

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gerz tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depremi için uzmanından korkutan uyarı! Resmen rakam verdi: Tam 100 bin bina! 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda İstanbul depremine ilişkin çarpıcı bir veriyi paylaştı. 

aderans teknik tahhüt şirketi Haberi

aderans teknik tahhüt şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenler Menderes Mahallesi Atışalanı Caddesi NO:9 Daire:3 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mürüvvet Arslan ve Serdar Arslan ortaklığıyla...