01 / 05 / 2024

Adesa Gayrimenkul Konyainşaat ruhsatı

Adesa Gayrimenkul Konyainşaat ruhsatı

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Dara Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dara Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile, Musbah Khaled Alarnoout tarafından 2 Şubat 2015'te Bahçelievler'de kuruldu.

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi, Murat Altun Müdürlüğü'nde, 50 bin lira sermaye ile 2 Şubat 2015'te Çekmeköy'de kuruldu.

Emirhan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Çanakçı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Marş Plaza'da kuruldu.

Albayraklar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Serkan Albayrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak 2015 tarihinde Bahçelievler, Deli Hüseyin Paşa Caddesi, 5/2'de kuruldu.

Atalar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Şahin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Ağar Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağar Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, İzzet Ağar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak 2015 tarihinde Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabıl Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hassan İbrahim Hassan, Hassan Abrahim Mohamed Hassan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Sarıgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Aykosan Sanayi Sitesi Başakşehir'de kuruldu.

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

İdealplan Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdealplan Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Pilavcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi, Hürriyet Sitesi'nde kuruldu.

Adesa Gayrimenkul Konyainşaat ruhsatı Haberi

Adesa Gayrimenkul Konyainşaat ruhsatı

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) inşaat yapım ruhsatının alınması hakkında açıklama yaptı. 

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup Sanayi Ticaret Ltd. Şti ( Yüklenici ) arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya ili, Karatay ilçesi, Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parselde yer alan 22 bin 191 metrekarelik arsada Kat / Arsa Payı Devri Karşılığı, yüzde 50 paylaşım esasına göre, 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımına ilişkin olarak, inşaat yapım ruhsatı 13 Aralık 2021 tarihinde alındı. İnşaatın tahmini tamamlanma süresi 18 ay olarak öngörülüyor. 

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz ile Aydın Yatırım Grup Sanayi Ticaret Ltd. Şti ( Yüklenici ) arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya İli, Karatay İlçesi, Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada, 65 parselde yer alan 22.191...