23 / 05 / 2024

Adese 8.bolu şubesi nerede

Adese 8.bolu şubesi nerede

Ankara ve Karaman'da açtığı iki mağazayla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Bolu'daki sekizinci şubesini de açarak toplamda 146'ncı mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 18 araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor! Arazi sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Bolu Milli Emlak, Bolu ili, Merkez ilçesinde yer alan 18 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Bolu depreminden sonra Naci Görür kırmızı alarm vererek açıkladı!

Bolu'da gerçekleşen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, depremin Kuzey Anadolu Fayı (KAF) zonu içinde meydana geldiğini ifade etti. Görür, bu depremin, 1999 depremlerinde kırılmamış olan bir bölgenin kırılması sonucu meydana geldiğini belirtti.

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

4.8'lik Bolu depremi, Marmara depreminin habercisi mi? Uzman isim açıkladı!

Bolu'da yaşanan 4.8'lik depremden sonra akıllara 'daha büyük bir deprem tetiklenir mi' veya 'beklenen Marmara depreminin habercisi mi' soruları gelirken, Prof. Dr. Okan Tüysüz, konu ile ilgili açıklamalar yaptı...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi açıldı!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi Beyoğlu'nda 8 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından açıldı.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Adese Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyon TL'ye yükseltildi!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 1 milyar 8 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak hazırlanan izahname yayınlandı. 

Adese Gayrimenkul sermayesini 1 milyar TL'ye çıkaracak!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 756 milyon TL artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkartılması için sözleşme imzalandı. 

Adese 8.bolu şubesi nerede Haberi

Adese 8.bolu şubesi nerede

İttifak Holding'İn ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi ve Karaman'da açtığı şubeleri müşterilerinin hizmetine sunan Adese, Bolu'da açtığı yeni şubesiyle de büyüme ivmesini devam ettiriyor. Adese, Bolu'daki sekizinci şubesi olan Bahçelievler mağazasının açılışını Adese Yönetim Kurulu üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese yöneticileri ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi Ramazan ayı içerisinde 3 farklı ilde mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Ankara ve karaman'da arka arkaya açtığımız mağazaların ardından Bolu'da bir şube daha açarak büyümemizi sürdürüyoruz. Bu mağaza ile Bolu'daki sekizinci şubemizi müşterilerimizin hizmetine sunarken toplamda da 146'ncı mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açarak şube sayımızı daha da artıracağız" dedi. 


Bahçelievler mağazasında 500 m2 ticari...