17 / 05 / 2024

adese avm gelir tablosu

adese avm gelir tablosu

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş olan 2013 yılı 3.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablosunu yayınladı...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

AVM’ler ve emsal kira bedeli!

Gelir Vergisi Kanunu'na göre; gayrimenkuller emsalinden daha düşük bir bedelle veya bedelsiz olarak kiraya verilmemesi karine olarak kabul ediliyor. Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Bumin Doğrusöz bugünkü köşe yazısında AVM'lerdeki emsal kira bedellerini kaleme aldı.

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Adese AVM kira sertifikası ihraç edecek!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. gelir elde etmek amacıyla kira sertifikası ihracına ilişkin sözleşme imzaladı.

Kira gelir vergisinde beyanname süresi uzatıldı!

Bu sene 27 Mart'a kadar verebilen kira gelir vergisinde beyanname süresi 31 Mart'a kadar uzatıldı. Beyannameler AVM'lerde kurulan stantlardan da verilebilecek..

AVM'lerden aylık kur açılımı!

Perakendecilerin en önemli sorunlarının başında yıllardır alışveriş merkezlerine (AVM) ödedikleri kiralar gelir.

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Adese AVM Kızılcahamam'da mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Ankara Kızılcahamam'da 350 metrekare toplam alana sahip mağaza için kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Kentsel dönüşüm projeleri AVM artış hızını tetikleyecek!

Yatırımcılar, harcama potansiyeli yüksek orta ve üst gelir grubunun yoğunlaştığı bölgelere AVM açacak. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri AVM yatırımlarını da hızlandırdı

Adese AVM Yenimahalle'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 450 metrekarelik mağaza için kira sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

adese avm gelir tablosu Haberi

adese avm gelir tablosu


Adese'den yapılan açıklama şöyle:


2013 yılı 3.Geçici Vergi döneminde Vergi Dairesine verilen Gelir Tablomuz, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Gelir Tablomuz sadece Adese Alışveriş Merkezleri Tic.A.Ş.'nin faaliyet sonuçlarını ifade etmektedir.Konsolide sonuçları içermemektedir.


Gelir tablosu için