06 / 07 / 2024

adese bolu 5. mağaza

adese bolu 5. mağaza

İrtifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 2011 yılında Bolu'da ilk mağazasını açan Adese. Bolu'daki beşinci mağaza olan Doğanay Adese'yi müşterilerinin hizmetine sundu...

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022!

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Bolu'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Adese Gayrimenkul'ün ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış!

Adese Gayrimenkul'ün 1. dönem geçici vergi eki mali tablosu yayınlandı. Tabloya göre, şirket ilk 3 ayda 12.5 milyon TL'lik satış elde etti. 

Bolu'da 10.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu İli, Merkez İlçesi, Büyükcami Mahallesi'nde 10 milyon 300 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 5 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Bolu'da 9 milyon TL'ye satılık 12 adet gayrimenkul!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu'da yer alan 7 adet iş yeri ve 5 adet arsayı 9 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu'da kaçak yapı avı!

Bolu'da, yaylalarda kaçak yapıldığı tespit edilen 5 yapının yıkımı gerçekleşti. Yıkım çalışmaları Dörtdivan İlçe Özel İdare ekipleri tarafından 3,5 saatte tamamlandı.

Bolu Mudurnu'da imar planı değişikliği askıda!

Bolu İli Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi'nde 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Bolu Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Bolu Belediyesi, yeni belediye binası yanında A ve C bloklarda bulunan iş yerlerini ihale ile satıyor. İhale 12 Ekim'de gerçekleşecek...

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Bolu Belediyesi Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi'ndeki 5 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek..

adese bolu 5. mağaza Haberi

adese bolu 5. mağaza
2011 yılında Bolu'da ilk mağazasını açan Adese. Bolu'daki beşinci mağaza olan Doğanay Adese'yi müşterilerinin hizmetine sundu.
İrtifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağazalarına bir yenisini daha ekledi.
Adese'niıı Bolu'daki beşinci mağazası Doğaııay Adese. 13 Kylül 2013. Cuma günü saat I4:00'te düzenlenen törenle açıldı. Hem mevcut mağazalarının yenilenmesi hem de yeni mağaza açılışlarına aralıksız devam eden Adese. Bolu Doğanay mağazasının açılışını İttifak Holding Balkım Vekili Fahri Akay. İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Ati la. Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ve Bolu halkının katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Sıtkı lırben. Adese'ye büyük ilgi gösteren Bolu halkına teşekkür ederek kendilerine yeni bir mağaza ile hizmet vennekten büyük mutluluk dııvdtığunu ifade eni.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER BUYUK İLGİ GÖRDÜ

Bolu'daki beşinci Adese olan Doğanay Adese, 790 metrekarelik market...