02 / 05 / 2024

Adese, Bolu'daki 5. mağazasını hizmete sundu!

Adese, Bolu'daki 5. mağazasını hizmete sundu!

İrtifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 2011 yılında Bolu'da ilk mağazasını açan Adese. Bolu'daki beşinci mağaza olan Doğanay Adese'yi müşterilerinin hizmetine sundu...



2011 yılında Bolu'da ilk mağazasını açan Adese. Bolu'daki beşinci mağaza olan Doğanay Adese'yi müşterilerinin hizmetine sundu.
İrtifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağazalarına bir yenisini daha ekledi.
Adese'niıı Bolu'daki beşinci mağazası Doğaııay Adese. 13 Kylül 2013. Cuma günü saat I4:00'te düzenlenen törenle açıldı. Hem mevcut mağazalarının yenilenmesi hem de yeni mağaza açılışlarına aralıksız devam eden Adese. Bolu Doğanay mağazasının açılışını İttifak Holding Balkım Vekili Fahri Akay. İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Ati la. Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ve Bolu halkının katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Sıtkı lırben. Adese'ye büyük ilgi gösteren Bolu halkına teşekkür ederek kendilerine yeni bir mağaza ile hizmet vennekten büyük mutluluk dııvdtığunu ifade eni.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER BUYUK İLGİ GÖRDÜ

Bolu'daki beşinci Adese olan Doğanay Adese, 790 metrekarelik market alanında, 4 kasa ve 21 çalımını ile 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer tüm Adeselerde geçerli olan kampanyalara ek olanak geryekleştirileıı açılışa özel indirimler Bolu halkının da büyük ilgisiyle karşılattı.

Anadolu Telgraf

Geri Dön