26 / 07 / 2024

Adese market çekiliş

Adese market çekiliş

1-31 Ekim 2013 tarihleri arasında Adese Kart ile 25 TL'lik alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyanın çekilişi 11 Kasım'da Kulesite Adese de gerçekleşmişti.

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese: Marketleri kapatıyoruz, gayrimenkule ağırlık veriyoruz!

İttifak Holding'in şirketi Adese, market işletmeciliğinden çıktığını duyurdu. Şirket, 14.12.2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında aldığı kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması olarak yayınladı.

Çağdaş Market çekiliş sonuçları 2014!

Çağdaş Market Nestle Bianchi Luca bisiklet çekilişinin sonuçları bugün yayınlandı. 10 Mart ile 25 Nisan arasında Nestle ürünlerinden alanlar arasında yapılan çekilişle 99 kişi Bianchi Luca 2014 model bisiklet kazandı.

Adese, çekilişle 2013 model otomobil hediye etti!

1-31 Ekim 2013 tarihleri arasında Adese Kart ile 25 TL'lik alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyanın çekilişi 11 Kasım'da Kulesite Adese de gerçekleşmişti.

Ankara Keçiören Parksite Adese açıldı!

Adese; Konya Kulesite, Aksaray Kültür Parksite ve Ereğli Parksite'den sonra Keçiören Parksite ile birlikte Alışveriş Merkezi sayısını 4'e yükseltti. Adese'nin Ankara'daki market sayısı 9'a yükseldi..

Adese AVM, Kocaeli'deki 4 mağazasını Mopaş Marketçilik'e sattı!

ADESE Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. Kocaeli'de bulunan 4 mağazasını varlık devri yöntemiyle Mopaş Marketçilik Gıda San. ve Tic A.Ş'ye sattı...

TOKİ Konya Meram'da kura çekilişi yarın saat 10'da!

TOKİ Konya Meram Yenice Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 120 konut için kura çekilişi yarın saat 10'da gerçekleşiyor...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi kura çekilişi için son 3 gün!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. Etap Alt Gelir Grubu kapsamındaki 520 adet konut için başvuru dönemi sona erdi. Konutların kura çekilişi için son 3 gün. Kuralar 8 Şubat 2013 tarihinde çekilecek...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi için kura çekilişi 8 Şubat'ta!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. Etap kapsamındaki 520 adet konut için başvuru dönemi sona erdi. Proje için kura çekilişi 8 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşecek...

ADESE Ankara Atapark şubesi kapatılıyor!

ADESE Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu, Ankara Keçiören'deki Atapark şubesinin kapatılmasına karar verdi.

Neomarin yılbaşı çekiliş kampanyası açıklandı!

Neomarin Alışveriş Merkezi yeni yıl çekiliş kampanyası sonuçlandı...

Adese Alışveriş Merkezleri Ankara Gölbaşı'nda şube açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş yönetim kurulu toplantısında Ankara Gölbaşı'nda şube açmaya kararı verildi...

Adese Alışveriş Merkezi Altındağ'da yeni mağaza açma kararı aldı!

Adese Alışveriş Merkezi, toplanan yönetim kurulu ile Ankara, Altındağ'da yeni mağaza açma kararı aldı...

Adese market çekiliş Haberi

Adese market çekiliş



4.446 hediyenin talihlilerinin belirlendiği çekilişle kampanyanın en büyük hediyesi olan  2013 model Hyundai İ20 otomobil şanslı Adese müşterilerine düzenlenen törenle teslim edildi. 01-31 Ekim 2013 tarihleri arasında Adese Kart ile 25 TL'lik alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyanın çekilişi 11 Kasım'da Kulesite Adese de gerçekleşmişti. 


Katılımcılar ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişle toplam 4.446 hediye sahiplerini bulurken 2013 model Hyundai i20 kazanan iki Adese müşterisine hediyeleri Konya'da düzenlenen törenle teslim edildi. Adesede düzenlenen hediye teslim programında talihliler ve aileleri ile Adese Yöneticileri hazır bulundu 


Anadolu...