20 / 05 / 2024

adese marketleri nerelerde var

adese marketleri nerelerde var

İttifak Holding iştiraklerinden Adese, 2013 yılını yaklaşık 651 milyon TL ciro ile kapattı. 2013 yılında verimlilik artışına odaklanan Adese'nin, metrekare verimlilik artışı birebir mağazalarda sektör ortalamasının üzerinde bir performans yakaladı...

Tarım Kredi marketleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi marketi nerede?

Tarım Kredi marketlerinde indirimler başladı. Bunun üzerine vatandaşlar Tarım Kredi marketlerinin adreslerini araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye çıkartılacak!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 2 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, tamamı nakden karşılanmak sureti ile yüzde 300 oranında 756 milyon TL artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkartılmasına karar verildi.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Adese Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Adese Gayrimenkul Yatırım tarafından şirkete ait güncel esas sözleşme yayınlandı. Sözleşme kapsamında 6 madde değiştirildi ve tescil edildi. 

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

Adese Gayrimenkul'ün Konya'daki arazisine ticari proje!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup ile mülkiyeti Adese Gayrimenkul'e ait olan Konya'daki 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje 34 adet ticari üniteden oluşacak.

Adese Gayrimenkul'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Adese Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Adese Gayrimenkul'ün sermaye tavanı 2 milyar TL'ye ulaştı!

Adese Gayrimenkul'ün mevcut kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 2 milyar TL'ye çıkarılmasına ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2021-2025 olacak şekilde güncellenmesine ilişkin değişiklik tescil edildi. 

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

adese marketleri nerelerde var Haberi

adese marketleri nerelerde var


Geçen yıl 6 şubesini yenileyerek yüzde 45'e varan oranda ciro artışı elde eden Adese, bu yıl da modernizasyon çalışmalarına devam edecek.


İttifak Holding iştiraklerinden Adese, 2013 yılını yaklaşık 651 milyon TL ciro ile kapattı. 2013 yılında verimlilik artışına odaklanan Adese'nin, metrekare verimlilik artışı birebir mağazalarda sektör ortalamasının üzerinde bir performans yakalamayı başardı.


İttifak Holding iştiraklerinden Adese, 2013 yılı finansal verilerini açıkladı. Adese'nin 2013 faaliyetlerine, verimlilik artışını hedefleyen projeler damgasını vurdu. Orta Anadolu merkezli bir büyüme stratejisi ortaya koyarak daha verimli bir perakende markası olmak için kararlı adımlar atan Adese, Marmara Bölgesi'nden çıkarak Konya, Ankara, Bolu, Mersin ve Afyonkarahisar gibi illerde büyümesini sürdürdü. Adese, 2013'te hizmet halkasına 17 Adese, iki Restore Unlu Mamuller Mağazası ve bir AVM ekleyerek hedeflediği şube sayısını da...