06 / 07 / 2024

Adese Meram Konya

Adese Meram Konya

Adese, Konya ili Meram ilçesi Gödene mahallesinde mağaza şubesi açmaya karar verdiklerini açıkladı

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

TOKİ 9 millet bahçesi ihalesi yapacak!

TOKİ, önümüzdeki ay Ankara-Kahramankazan, Tekirdağ, Giresun-Bulancak, Konya- Meram,  Konya-Sarayönü, Konya-Karapınar olmak üzere 6, Mayıs ayında ise Ankara Kızılcahamam, Düzce, Kırıkkale olmak üzere üç millet bahçesi ihalesi gerçekleştirecek...

Zer Meram Konya teslim tarihi!

Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Konya Meram TOKİ emekli kura çekiliş tarihi!

Konya Meram TOKİ emekli kura çekiliş tarihi 2 Şubat 2016 olarak belirlendi. Toplamda 499 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede başvuru bedeli kapsamında 500 lira talep ediliyor.

TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri!

TOKİ Konya Meram'da bulunan 499 adet daireyi satışa çıkarıyor. Projede 10 bin TL'lik peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri nasıl yapılacak?

Konya Meram TOKİ emekli başvuru 2015!

TOKİ Konya Meram'da daire fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 75 metrekarelik 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. İşte Konya Meram TOKİ emekli başvuru 2015 detayları...

TOKİ Konya Meram'da emekliye özel 10 bin TL peşinatla!

TOKİ Konya Meram'da emekliye özel 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Başvuru süreci devam eden projede 180 veya 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Konya Meram emekli taksit ödemeleri!

TOKİ Konya Meram'da yer alan 2+1 daireler satışa çıkıyor. Projede 500 TL tutarında başvuru bedeli alınıyor. Peki TOKİ Konya Meram emekli taksit ödemeleri nasıl yapılıyor?

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Konya Meram TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projenin kura çekimi 2 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Meram’da 3 bin kişiye yeni tapu müjdesi!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere imar planı revizyon ve imar uygulama çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Konya Meram Evleri başvuru süresi!

TOKİ Konya Meram Evleri başvuru süresi bugün başladı. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi.

Adese Meram Konya Haberi

Adese Meram Konya

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından yapılan Mağaza Açılışı hakkındaki açıklama şöyle;


"27.06.2012 tarih ve 50 sayılı kararıyla toplanan yönetim kurulumuz, Gödene Mah.Şaheser Sok.No:2/A Meram/KONYA adresinde şube açılmasına karar...