07 / 05 / 2024

Adese yeniçağa mağazaları

Adese yeniçağa mağazaları

İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu 'daki hizmet ağını genişletiyor. Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı!

Nidapark Küçükyalı projesindeki Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıkarıldı.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

İBB’nin yeni gazete büfesi ve çay bahçesi açma talebi reddedildi!

İBB’nin yeni gazete, çiçek büfesi ve çay bahçesi açma talebi, AKP-MHP grubunun oyları ile onaylanmadı. CHP’li Tarık Balyalı, yandaşlara verileceği ileri sürülerek alınan ret kararını eleştirdi.

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını hizmete açtı!

MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla ülke genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı.

Adese yeniçağa mağazaları Haberi

Adese yeniçağa mağazaları


İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını genişletiyor.  Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti. Yeniçağa ilçesindeki ilk mağazasını açan Adese, 24 Haziran 2014, Salı günü düzenlenen törenle müşterilerine kapılarını açtı. Açılış töreni; Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Yeniçağa Müftüsü Mehmet Kapucu veAdese yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 



Anadolu'da...