19 / 07 / 2024

Adıgüzel Güngördü

Adıgüzel Güngördü

Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adıgüzel Güngördü, Cengiz Güngördü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Onursal Adıgüzel'den Özel İletişim Vergisi kaldırılsın teklifi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması teklifini sundu...

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Güngören'e yeni yurtlar inşa ediliyor!

Güngören Belediyesi gençlerin daha kaliteli ve iyi ortamlarda eğitim görebilmesi adına adımlar atmaya devam ediyor.

Özel Güngören Hastanesi'ne yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Özel Güngören Hastanesi ilgili imar planı değişikliği teklifini kabul etti. Plan 8 bin 760 metrekarelik inşaat artışı getirecek.

Çorumlu Adıgüzel Baklan, 8 ülkede 19 fabrika kurdu!

Çorumlu Adıgüzel Baklan’ın çocuklarının Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Danimarka, Bulgaristan ve Yunanistan’da toplam 13, Türkiye’de 6 fabrikaları var.

Adıgüzel Güngördü Haberi

Adıgüzel Güngördü
Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adıgüzel Güngördü, Cengiz Güngördü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a) Her türlü taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek, c)...