09 / 05 / 2024

Adil Gevrek kimdir

Adil Gevrek kimdir

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, uzun vadeli projelerinin olduğunu açıkladı. Gevrek, ''Bizim mutlaka Malatya'da bir tesis yapmamız lazım, altyapıya ciddi yatırım yapmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu kimdir?

Eylül 2019'dan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı görevi yapan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdiir?

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Malatya'ya tesis yapmalıyız!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, uzun vadeli projelerinin olduğunu açıkladı. Gevrek, ''Bizim mutlaka Malatya'da bir tesis yapmamız lazım, altyapıya ciddi yatırım yapmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Adil Baştanoğlu kimdir?

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu'nda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adil Baştanoğlu getirildi. Peki, Adil Baştanoğlu kimdir? Baştanoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Yeni Malatyaspor antrenman sahasında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takım için yaptırılan antrenman sahalarının 45 gün sonra hazır olacağını bildirdi.

Malatya'ya Ekolojik Spor Köyü geliyor!

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek kulübün kongresinde önemli bir projeyi de kamuoyu ile paylaştı. Adil Gevrek, “Ekolojik Spor Köyü” projesiyle Malatya’nın sporuna önemli bir yatırım olacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Adil Gevrek kimdir Haberi

Adil Gevrek kimdir

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini belirterek, transferde 2-3 futbolcu ile imza aşamasına geldiklerini söyledi.


Sarı-siyahlı kulübün başkanı Adil Gevrek, sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve takımın hedefleri hakkında AA muhabirine açıklamada bulundu.


Başkan Gevrek, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, daha Süper Lig'e yükselmeden transfer çalışmalarına başladıklarını bildirdi.


Bu kapsamda yurt dışında takip ettikleri futbolcuların bulunduğunu aktaran Gevrek, şu ana kadar Fransa'nın Strasbourg takımından Khalid Boutaib, Beninli milli kaleci Fabien Farnolle, Atiker Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Ali Dere ve Arjantin 1. Futbol Ligi takımlarından San Martin'de forma giyen santrfor Emanuel Dening'i transfer ettiklerini belirtti.


Gevrek, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatarak, "Bayramdan belki birkaç gün sonra inşallah birkaç imza atılacak. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor, sadece imza...