29 / 04 / 2024

Adil Pelister kimdir

Adil Pelister kimdir

Beta Kimya’nın yönetim kurulu başkanı Adil Pelister "Hükümetin inşaat sektörüne yönelik teşviklerinin çok faydalı olduğunu gözlemledik. Bu sayede sektörde işlem hacmi düşmedi. Önümüzdeki dönemde bu alanda daha ciddi büyüme olacağını öngörüyoruz." dedi

Adil Karaismailoğlu kimdir?

Eylül 2019'dan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı görevi yapan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdiir?

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İnşaat sektörü hızlanacak!

Beta Kimya’nın yönetim kurulu başkanı Adil Pelister "Hükümetin inşaat sektörüne yönelik teşviklerinin çok faydalı olduğunu gözlemledik. Bu sayede sektörde işlem hacmi düşmedi. Önümüzdeki dönemde bu alanda daha ciddi büyüme olacağını öngörüyoruz." dedi

Adil Baştanoğlu kimdir?

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu'nda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adil Baştanoğlu getirildi. Peki, Adil Baştanoğlu kimdir? Baştanoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Adil Pelister kimdir Haberi

Adil Pelister kimdir

Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ihracatçısı Beta Kimya, şirket avına çıktı. Almanya’da cirosu Beta Kimya’yı aşan 2 şirketle pazarlık halinde olduklarını söyleyen Adil Pelister, “Uzakdoğu’da da arayışımız sürüyor” dedi.


2 şirketle pazarlık halinde olduklarını söyleyen Adil Pelister, “Uzakdoğu’da da arayışımız sürüyor” dedi.


Yapıştırıcı ihracatında Türkiye’nin en büyük oyuncusu konumunda olan Beta Kimya’nın yönetim kurulu başkanı Adil Pelister, kimya sektöründe dünyanın önemli oyuncularından teklifler aldıklarını belirterek, “Ama şirketimizi satmayı düşünmüyoruz. Aksine Avrupa ve Uzak Doğu’da satın alacak şirket arayışımız var. Almanya’da 2 firmayla görüşüyoruz. Üstelik bu iki şirketin de ciroları bizden büyük. Küçüğü almanın bir anlamı yok ki…” diyor.   


30 YILI DEVİRDİK


Beta Kimya, kimya sektörünün önemli oyuncularından. Ne zaman kuruldu şirket, ne kadar ciroya ulaştı?


Ben kimya mühendisiyim. Şirketi de ben kurdum. Yapıştırıcılar ve...