06 / 05 / 2024

adil tekin

adil tekin

Yatırım Danışma Konseyi toplantısı sırasında konuşan Alstom CEO'su Patrick Kron, hızlı tren ihalesinin yanı sıra, Türkiye'nin nükleer santral projesinin enerji üretimi ayağında türbinlerin tedariki ile ilgilendiklerini söyledi...

Adil Karaismailoğlu: Havaalanlarımızın sayısını 26'dan 56'ya çıkardık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Türk Hava Yolları (THY) arasında TİM Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlenen İşbirliği Protokolü Lansmanı'nda yaptığı konuşmada, son 18 yılında havaalanı sayısının 56'ya çıkarıldığını dile getirdi.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan yeni tünel müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Çayırhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli inşaatının, kuşların ve yaban hayatının etkilenmemesi için büyük bir özveriyle hazırlandığına değindi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir İstanbul projesi değil Türkiye projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin yalnızca İstanbul değil bir Türkiye projesi olduğunu söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Adil Karaismailoğlu, AA Editör Masası'na konuk olacak!

AA Editör Masası'na konuk olacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapacak.

Dağtekin İnşaat, cirosunu ve iş hacmini 2 kat büyüttü!

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmir'deki depremde yıkılan Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nı inceledi.

Adil Karaismailoğlu: Dünyada ses getiren projelere imza attık! 

Kahramanmaraş AK Parti İl Teşkilatını ziyaretinde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye genelinde devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Ankara-İzmir hızlı tren hattı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, " Ankara-İzmir hızlı tren hattıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor." dedi

adil tekin Haberi

adil tekin


Alstom CEO'su Patrick Kron, hızlı tren ihalesinin yanı sıra, Türkiye'nin nükleer santral projesinin enerji üretimi ayağında türbinlerin tedariki ile ilgilendiklerini söyledi.


Yatırım Danışma Konseyi toplantısı sırasında gazetecilerin Alstom'un Türkiye'nin önümüzdeki dönem planlarıyla ilgili sorularını yanıtlayan Kron, "Hızlı trenle ilgileniyoruz. Ulaştırmanın yanı sıra, nükleer, hidro ve rüzgar santralleriyle ilgili enerji piyasasına bakıyoruz" dedi.


Tüm dünyadaki nükleer türbinlerin üçte birinin Alstom tarafından sağlandığını belirten Kron, Türkiye'deki nükleer santral projesinde enerji üretim kısmı kapsamındaki türbinlerle ilgilendiklerini söyledi. Kron ayrıca, "Trenlerin buji şasilerinin üretimine yönelik yerel bir firmayla ortaklık planlıyoruz" dedi.


Alstom Türkiye Başkanı Adil Tekin'in verdiği bilgiye göre, Alstom bu kapsamda Durmazlar Holding bünyesindeki Duray Ulaşım Sistemleri ile bir ön anlaşma imzaladı. Kron, Türkiye'de hükümetin altyapı projelerine odaklanmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek; ihtiyaç duyulanın ise,...