23 / 07 / 2024

Adil Tomrukçu

Adil Tomrukçu

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Adil Karaismailoğlu'ndan ulaşım yatırımları açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın Yap İşlet Devret (YİD) projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve garantilerle ilgili ileri sürülen yüzde 90'a ulaşan hesap hatalarının olduğu eleştirilerini yanıtladı.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de havalimanı sayısı 61'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Şu anda 56 havalimanı yoğun bir şekilde işletiliyor. Bunların üzerine önümüzdeki yıl 5 tane daha havalimanı ekleyeceğiz, 61'e çıkartacağız" şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul'u yalnızca ülkemize değil, dünyaya kazandıracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinin engellenmek istediğine dikkat çekerek, "Türkiye'nin stratejik hamlesi olan Kanal İstanbul'u yalnızca ülkemize değil, dünyaya kazandıracağız" dedi.

Adil Karaismailoğlu'ndan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un, İstanbul'u, dünya ticaretinin odak şehri haline getireceğini belirterek, ihale hazırlıkları devam eden projeye çok yakın bir zamanda başlayacaklarını belirtti.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir dünya projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un, bir dünya projesi olduğunu dile getirerek, "İstanbul Kanalı ve oluşturduğu ekosistem sayesinde; Türkiye, bilimin, teknolojinin, sanatın ve ekonominin kalbi olacaktır. Bu bilinçle çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Diyarbakır'da 9 önemli projemiz var!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "7 milyar liranın üzerinde 18 yıldır Diyarbakır'da yapmış olduğumuz yatırımlar var. Şu anda da devam eden 9 önemli projemiz var. Bunların en kısa zamanda bitirilmesi için çalışacağız." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Giresun kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, selden zarar gören Giresun'da incemeler yaptı ve "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Devletimiz Giresun'umuzun yanında" dedi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 318 kilometreye ulaşacak!

İstanbul'da şu anda 233 kilometre raylı sistem hizmet verdiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''85 kilometrelik metro hattı projelerimiz tamamlandığında İstanbul kent içi raylı sistem uzunluğu tam 318 kilometreye ulaşacak'' dedi.

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Adil Baştanoğlu: Sorunlu çatıları standartlara uygun hale getirmeliyiz!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tespitlerine göre 27 Temmuz günü İstanbul’da etkili olan aşırı dolu yağışı ve fırtına nedeniyle 296 çatının uçtuğunu belirtti.

Adil Tomrukçu Haberi

Adil Tomrukçu

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulama ve proje yapmak. Her türlü proje ve uygulamalar yapmak. Her türlü spor salonlarının saha çizimini, her türlü bina, iş yeri, alış veriş merkezleri, konut, tesis ve yapılar,büro, peysaj mimarisi ve çevre düzenlenmesi alanlarından mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak. Bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. Serbest sanayi bölgeleri ve Organize Sanayi Bölgeleri ilgili plan,...