05 / 05 / 2024

Adil Üstündağ kimdir

Adil Üstündağ kimdir

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

Green Park Hotel Ankara'da açıldı!

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı kimdir? Kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nafiz Karadere kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Karadere kimdir? Kaç yaşında? Nafiz Karadere daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Nafiz Karadere'nin eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Adil Üstündağ kimdir Haberi

Adil Üstündağ kimdir

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 888 bin 122 TL sermaye bedeli ile Adil Üstündağ, Nihal Üstündağ, Atilla Üstündağ, Hamdiye Üstündağ ve Mehmet Dönmezer ortaklığında kuruldu.

1951 Malatya Arapgir doğumlu olan Adil Üstündağ 1971'de kurduğu firması ile atıldığı iş hayatını bugün İstanbul’un en önemli otellerinden birisi olan The Green Park otelleri ile sürdürüyor. Yıllarca Anadolu’ya gezi yaparak otomotiv yedek parça perakendeciliği icra eden Üstündağ, Türkiye’de otomobil ampülünü üreten ilk isim oldu. alimhane’nin otel cennetine dönüşmesinden sonra yedek parça sattığı işyerinin karşısında ilk Green Park’ı açarak ‘şehir otelciliği’ne atıldı. 

The Green Park Hotels & Resorts Otelleri'nin ilk halkası 1995 yılında Taksim'de açıldı. 2001'de Atatürk Havalimanı’na en yakın 5 yıldızlı otel olan The Green Park Hotel Merter yerli ve yabancı turizme hizmet sunmak amacıya açıldı. Grup,...