27 / 05 / 2024

Adir Sağlamlar bodrum konut projeleri

Adir Sağlamlar bodrum konut projeleri

Türkiye'de yabancı ülkelerin vatandaşlarının gayrimenkul satın almalarına olanak sağlayan Mütekabiliyet Yasası, konut satışlarını artırdı. Ülke genelinde etkileri hissedilen yasa, yatırım yapmak isteyen yabancıları Türkiye'ye yöneltiyor...

Fahiş kira artışı nedeniyle sağlık merkezine kilit vuruldu! 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı! 

Kira fiyatlarında uygulanan fahiş rakamlar bu kez Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 20 No’lu Aile Sağlığı Merkezi'ne vurdu. 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı...

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Orhan Sağlam ve Ünal Kayan ortaklığında kuruldu.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Sağlamlar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sağlam Ve Şerif Sağlam tarafından kuruldu.

Bodrum'da atıl araziler tarıma kazandırılıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 200 dönümlük araziyi ıslah edilmesini sağlayarak tarıma kazanmasını sağladı.

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkanı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Esenyurt'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına izin verilmeyecek!

Dün İstanbul'da yaşanan sağanak yağıştan en çok etkilenen ilçe Esenyurt oldu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Yerlikaya, "1272. Sokak'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Yılmaz Özdil kaçak villadan 7.8 milyon kazanç sağladı iddiası!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villa skandalı büyüyor. Özdil, yalan beyan vererek 19 bin 638 TL'ye villası için yapı kayıt belgesi aldı, böylece Özdil'in villadan 7.8 milyon kazanç sağladığı ileri sürüldü...

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

Adir Sağlamlar bodrum konut projeleri Haberi

Adir Sağlamlar bodrum konut projeleri

Mütekabiliyet yasası tatil beldelerindeki konut satışlarını artırdı. Türkiye'de yabancı ülkelerin vatandaşlarının gayrimenkul satın almalarına olanak sağlayan Mütekabiliyet Yasası, konut satışlarını artırdı. Ülke genelinde etkileri hissedilen yasa, yatırım yapmak isteyen yabancıları Türkiye'ye yöneltiyor. 


Mütekabiliyet Yasası, kabulüyle birlikte inşaat sektörünün yüzünü güldürerek, Türkiye'de inşaat sektörü piyasasına canlılık kazandırdı. Mevcut yasa ile birlikte yabancı yatırımcıların Türkiye'de konut alması kolaylaşarak, konut satışlarında artış yaşandı. Yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çeken yasa ile birlikte yatırımcılar daha çok tatil beldelerine yöneldi. Mütekabiliyet yasası ile ülke genelinde tercih edilen tüm tatil yörelerinde olduğu gibi Bodrum'da da yabancılara yönelik konut satışları hız kazandı. Yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmek adına önemli bir adım olarak gören Point İnşaat CEO'su Adir Sağlamlar, kabul edilen yasanın Türk ekonomisini olumlu yönde etkileyerek, inşaat sektörüne hareketlilik getirdiğini...