11 / 05 / 2024

adıyaman 2019 projeleri

adıyaman 2019 projeleri

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 kura çekilişi bugün!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 245 adet 2+1, 105 adet 3+1 konut bulunuyor.

Adıyaman Petrol kura sonucu 24.05.2019!

Adıyaman Petrol kura sonucu 24.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Adıyaman kura sonucu sorgulama 2019!

TOKİ Adıyaman kura sonucu sorgulama 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 475 TL ile 1.568 TL arasında değişiyor.

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi!

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Adıyaman Merkez Petrol 2019 TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura tarihi 2019 detayları...

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 nerede? TOKİ Adıyaman Petrol fiyatları kaç TL? TOKİ Adıyaman Petrol ödeme planı nasıl? TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları ne zaman başlıyor? İşte Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla..

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları!

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

adıyaman 2019 projeleri Haberi

adıyaman 2019 projeleri

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yerel seçimler için hazırladığı projelerini anlattı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, kendisinden önce görev yapan belediye başkanlarının taşıdığı bayrağı daha ilerilere taşımak istediklerini dile getiren Kılınç “Bizden önceki arkadaşlarımızın taşıdığı bayrağı, lekesiz bir şekilde azimle bizden sonra da hizmete devam edecek arkadaşlarımıza emanet edene kadar, bu halkın hizmetkârı olmaya adayız. Yorgunluk, umutsuzluk, karamsarlık, acizlik göstermeden bütün vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” açıklamasında bulundu.

AMFİ TİYATRO

33 MAHALLEYİ GEZDİK 

Seçildikten sonra sorunları ve belediye hizmet sürecinin tamamlanacağını söyleyen Kılıç “Sorunların tespitinde, halkımızın talepleri doğrultusunda, ilgili kişi ve kuruluşlardan bilgiler alarak mevcut durum analizleri yaptık. Ayrıca 33 mahallemizi tek tek gezerek, sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit ettik. Adıyaman’ı bilen, çözüm...