03 / 05 / 2024

Adıyaman Arıtma tesisi

Adıyaman Arıtma tesisi

Adıyaman OSB'de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Hatay Defne Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan koku sorunu gideriliyor!

Defne Belediyesi, ilçeye bağlı Turunçlu Mahallesindeki Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan koku sorunun giderilmesi için adım attı.

Adıyaman arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Emet'e Atıksu Arıtma Tesisi!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, atıksu arıtma tesisi için 12 Kasını günü ihale yapılacağını belirtti. "Tesis yapımına müsait alanın tapuları belediye adına tescil edildikten sonra Atıksu Arıtma tesisinin yapılması talebimizi ilettik" dedi.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda açılacak!

Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yozgat Akdağmadeni'ne atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi"niıı ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda faaliyete geçecek!

Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Serik Arıtma Tesisi’nin temelini atıldı!

Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” dedi.

Antalya'da 150 bin kişilik Serik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi'nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, "Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı'' dedi.

Serik Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” ded

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Adıyaman Arıtma tesisi Haberi

Adıyaman Arıtma tesisi

Adıyaman OSB'de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı. Adıyaman OSB'de 92 fabrikanın yanında 45 adet devam eden inşaat bulunurken, ihale süresi iki yıl olan arıtma tesisinin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi bekleniyor. Adıyaman Organize Sanayi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Çelenk, biyolojik arıtma tesisinin yaklaşık maliyetinin 10 milyon TL olduğunu kaydetti. Abdulkadir Çelenk, "Arıtma tesisinde yüzde 60'ın üzerinde fiziki gerçekleşme sağlandı. 2016 yılının Hazarin ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Biyolojik yani endüstriyel antma tesisinden çıkan su, Eğri Çayı Parkı'nda kullanılacak. OSB alt yapısı, yol ve elektrik işleri Kasım ayında tamamlanacak" ifadelerini kullandı. 


Adıyaman Olay...