16 / 05 / 2024

adıyaman atletizm pisti ne zaman açılacak

adıyaman atletizm pisti ne zaman açılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan Adıyaman Tartan Atletizm Pisti’nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, müteahhitten bilgi alan Vali Demirtaş, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi...

Adıyaman'da çim futbol sahasının tribün inşaatı başladı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından inşa edilen Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası’na yapılacak olan bin kişilik tribünün inşaatına başlandı.

Adıyaman'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da, sıva yaparken zemine düşen 35 yaşındaki İbrahim Öz adlı işçi yaralandı. Olay, dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 8 katlı inşaatın 3'üncü katında sıva yapan İbrahim Öz, zemine düştü...

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

adıyaman atletizm pisti ne zaman açılacak Haberi

adıyaman atletizm pisti ne zaman açılacak



Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman merkez Karaali Mahallesi Eğriçayı Parkı mevkiinde yapımına başlanan Tartan Atletizm Pisti’nde incelemelerde bulundu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan Adıyaman Tartan Atletizm Pisti’nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapımı üstlenen ilgili müteahhitten bilgi alan Vali Demirtaş, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.


Tartan Atletizm Pistinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 25.10.2013 tarihinde ihale edilerek, yapımına başlandığını belirten Vali Demirtaş, “Adıyaman halkına daha iyi ve kaliteli tesislerde hizmet sunabilmek amacıyla 35 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanan tesiste tartan atletizm pisti, ışıklandırmalı futbol sahası yapılacaktır. Bu tesisin tamamlanarak hizmete sunulması ile birlikte Adıyaman’da 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesine imkan sağlayarak halkımızın sağlıklı bir yaşam için ihtiyaçlarına cevap verebilecek tesisleri ilimize kazandırmış olacağız” dedi.



Maraş...