20 / 05 / 2024

Adıyaman Çelikhan Belediyesi

Adıyaman Çelikhan Belediyesi

Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Belediyesi 5 ayrı merkezde kilitli taş, altyapı ve üst yapı çalışması başlattı. Alt yapı çalışmalarının bitirilmesi ile birlikte 5 ara cadde kilitli taş yapılacak.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman Çelikhan'daki ihaleler meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Adıyaman'da yeni İmar Kanunu anlatıldı!

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman’da arazi kavgası: 5 yaralı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yaşandı. Çıkan bıçaklı kavga sonucunda, 5 kişi yaralandı.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Adıyaman Çelikhan Belediyesi Haberi

Adıyaman Çelikhan Belediyesi

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilçede 5 ayrı noktadan kilitli taş çalışması öncesi yol genişletme, alt yapı, su, kanalizasyon, istinat duvarı, 1 noktada da kilitli taş çalışması başlattı.



Alt yapı çalışmalarının bitirilmesi ile birlikte 5 ara cadde kilitli taş yapılacak.Belediye Başkanı Mustafa Bulut, çalışmaların Ramazan ayı nedeni ile duraksadığını ve bayram sonrası yoğun bir şekilde başladığını söyledi.

Bu yıl için 30 bin metre kare kilitli taş yapmayı planladıklarını belirten Başkan Bulut, kademe kademe çalışmanın süreceğini ifade etti.İlçede, Bahçesaray Caddesi, Zümrüt Sokağı, Selahattin-i Eyyübi Sokağı, Sis'an Deresi, Nilüfer Caddesi'nde çalışma...