30 / 04 / 2024

Adıyaman Çelikhan Yeşiltepe köyüne gölet yapılacak

Adıyaman Çelikhan Yeşiltepe köyüne gölet yapılacak

İnşaatın bitirilmesi ile birlikte bölge 800 hektar tarım arazisi suya kavuşacak, çiftçiler damlama ve yağmurlama sulama sistemleri ile arazilerini sulayabilecek.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Çelikhan'daki ihaleler meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Adıyaman'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İcra Dairesi, Adıyaman İl, Merkez İlçesi'nde bulunan LPG dolum tesisi ve binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 514 bin 481 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman’da arazi kavgası: 5 yaralı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yaşandı. Çıkan bıçaklı kavga sonucunda, 5 kişi yaralandı.

Adıyaman'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili, Besni ilçe, Beşyol köyü, Karaağaç Mevkii 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmazı 6 milyon 171 bin 861,32 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman Çelikhan Yeşiltepe köyüne gölet yapılacak Haberi

Adıyaman Çelikhan Yeşiltepe köyüne gölet yapılacak

Gölet’in bölge ekonomisi için oldukça önemli olduğunu ifade eden, TBMM başkan vekili Ahmet Aydın, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Yeşiltepe köyünde gölet yapılması için her türlü hazırlığın yapıldığını ve bu ayın 25’inde inşaat ihalesinin yapılacağını söyledi. Projenin hayata geçmesi için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere DSİ bölge Müdürü Mevlüt Aydın ve DSİ Adıyaman şube Müdürü Hakan Kaya ile DSİ’nin her kademesinde görev alanlara teşekkür ettiğini söyledi.


Yeşiltepe Köyü Muhtarı Abuzer Orak ise projenin hayata geçmesi için emek veren herkese teşekkür ettiklerini belirterek, Yeşiltepe köyü sınırlarında yapılan bu göletin, Yağızatlı ve İnciri köylerinin de tarım arazilerini sulayacağını belirtti.


Adıyaman...