03 / 05 / 2024

Adıyaman Ciritmeydan riskli alan mı

Adıyaman Ciritmeydan riskli alan mı

Besni ilçesinde Ciritmeydan Mahallesi, Gaziantep Caddesi üzerindeki 50 ve 51 nolu parselleri kapsayan Kentsel dönüşüm proje onaylandı. Projeyle Gaziantep caddesini genişletilerek, sosyal donatı alanlarını da planlayıp yeniden düzenlenecek.

Adıyaman Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yetkisi arttı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman’daki 41 hektarlık alan ile ilgili çalışmalar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adıyaman Belediyesinin yetkilerini arttırdı.

Adıyaman Ciritmeydan Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Adıyaman ili, Besni ilçesi, Ciritmeydan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman Belediyesi'ne kentsel dönüşüm yetkisi verildi!

Bakanlar Kumlu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman'daki 41 hektarlık alan ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adıyaman Belediyesine belirlenen proje ve çalışmalar için yetkiyi verdi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm adımı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman'daki 41 hektarlık alan ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adıyaman Belediyesine proje ve çalışmalar için yetkiyi verdi.

Adıyaman’ın çehresini değiştireceğiz!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan kabul edilen Adıyaman’daki 41 hektarlık alanda incelemelerde bulunan belediye ve bakanlık yetkilileri, Adıyamanlıların da desteğiyle şehrin çehresinin değişeceğini dile getirdiler.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Adıyaman merkezde Mara ve Musalla mahallelerinin, Gölbaşı ilçesinde Mimar Sinan Mahallesinin ‘riskli alan’ ilan edilerek kentsel dönüşümün Bakanlar Kurulu tarafından imzalanarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürü Fikret Onhan, riskli yapı ve riskli alan konusunda Adıyaman’ın önemli kazanımlar elde ettiğini vurguladı.

Adıyaman ve Ordu'da 4bölge riskli alan ilan edildi!

Adıyaman ve Ordu illerinde bazı bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yer aldı

Adıyaman Gölbaşı Mimar Sinan'da riskli alan belirlendi!

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alan riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adıyaman'da 106 kişi riskli yapı başvurusunda bulundu!

Çevre ve Şehircilik adıyaman İl Müdürü Fikret Onhan yaklaşık bir yıldan beri uygulanan ‘riskli yapı’ uygulaması kapsamında 106 kişinin müracaatının alınarak işleme konulduğunu ve şuana kadar 60 bin TL kadar kira yardımının yapıldığını belirtti.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Ciritmeydan riskli alan mı Haberi

Adıyaman Ciritmeydan riskli alan mı

Besni ilçesinde Ciritmeydan Mahallesi Gaziantep Caddesi üzerindeki 50 ve 51 nolu parselleri kapsayan Kentsel dönüşüm proje onaylandı. Projeyle Belediye, trafik yoğunluğunun en fazla olduğu Gaziantep caddesini genişletilerek, sosyal donatı alanlarını da planlayıp yeniden düzenlenecek. 


"Ciritmeydan Mahallesi riskli alan ilan edildi" 

Besni Belediyesinin Gaziantep caddesindeki 50 ve 51 nolu adalarını kapsayan yaklaşık 21.100 m2 alanda yapılacak olan Kentsel dönüşüm projesi Bakanlar Kurulunda onaylandı. Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından bir açıklama yapan Besni Belediye Başkanı ibrahim Öztürk, 12.03.2015 tarihindeki başvurularına İstinaden kentsel dönüşüm çatışmalarına Bakanlar Kurulu ndan da onay çıktığını söyledi. Başkan Öztürk Kentsel Dönüşüm Projesinin. Ciritmeydan mahallesi riskli alan ilan edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 25.08.2015 tarih ve 8202 sayılı yazısı üzerine 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2....