08 / 05 / 2024

adıyaman dsi genel müdürlüğü binası yerine ne yapılacak

adıyaman dsi genel müdürlüğü binası yerine ne yapılacak

Adıyaman'da DSİ Şube Müdürlüğü’nün yerine Valilik ve İl Özel İdare hizmet binası yapılmasıyla ilgili İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne yetki verdi...

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman için kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1201 ada, 35 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Adıyaman'da acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Adıyaman'a 2017'de 30 milyon TL'lik yatırım!

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Kaşıkçı, bölgede 2011'den bugüne kadar 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman Kahta Çayı imar planı reddedildi!

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

Cerit RES-Adıyaman Gölbaşı Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

154 kV Cerit RES TM-Adıyaman Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

adıyaman dsi genel müdürlüğü binası yerine ne yapılacak Haberi

adıyaman dsi genel müdürlüğü binası yerine ne yapılacak


DSİ Şube Müdürlüğü’nün yerine Valilik ve İl Özel İdare hizmet binası yapılmasıyla ilgili İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yetki verdi.


Adıyaman İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantısı Meclis Başkanı Salih Şahan Başkanlığı’nda gerçekleşti. İl Genel Meclis toplantısına İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, yeni yapılacak olan Valilik ve İl Özel İdare Binalarının resimleriyle birlikte meclis üyelerine hitap etti.


Doğan, il özel idaresine yakışır bir binanın yapılması için adımların atıldığını belirterek, şunları söyledi:


“Fiziki çalışma şartlarımızın çok uygun olmadığı aşikardır. DSİ’ye ait yeri belediye kullanacaktı ancak belediye ekonomik durumu nedeniyle protokol devir işleminde vazgeçti.


Sayın Valimiz ve Milletvekilerimiz, DSİ Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı'mızla görüştü. DSİ’nin bulunduğu yere bu yıl içerisinde bu binaların ihalesi yapılacak. Aslında buralar belediye ile müşterek...