29 / 04 / 2024

adıyaman ek hizmet binası

adıyaman ek hizmet binası

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman Belediyesi ek bina inşaatı yükseliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen ek binanın inşaatı son sürat devam ediyor. Yetkililer binanın 2018 yılının başlarında tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar başladı!

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı Temmuz'da hizmete açılacak!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek.

adıyaman ek hizmet binası Haberi

adıyaman ek hizmet binası


Her geçen gün büyüyen ve gelişen Adıyaman’a daha iyi hizmetler sunabilmek için Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatı başladı.


Petrol Caddesinde bulunan mevcut Saha Amirliği’nin olduğu 4 bin 50 metrekarelik alanda başlayan inşaat çalışmasıyla ilgili bilgi veren yetkililer, kazılan temele beton döküm işleminin gerçekleştiğini söyleyerek, “Halkımıza daha sağlıklı ortamda hizmet verebilmek için icracı müdürlüklerimiz için yeni bir binanın inşasına başladık. Mevcut Saha Amirliğimiz içerisinde bulunan alanda yapılacak olan yeni binamız bodrum artı, zemin artı, dört kattan oluşacak. Her bir katı 675 metrekare olacak yeni binamızda toplam alan 4 bin metrekareyi aşacak. 2018 yılının başlarında tamamlanması hedeflenen yeni binada Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon...