18 / 05 / 2024

adıyaman iller bankası ortaokulu

adıyaman iller bankası ortaokulu

İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı

Adıyaman'da 8 bine yakın ağır hasarlı yapı yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman'da hasarlı yapıtların yıkımına başlanacak.

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi'nde yürütülecek. Projede fiyatlar 65 bin 362 TL'den başlıyor.

Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman’da esnafı ziyaret etti. Güllüce, daha sonra, 24 derslikli İller Bankası Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin açılışına katıldı.

Adıyaman Sincik'e 12 derslikli yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adıyaman ilinin Sincik ilçesinde 12 derslik okulun İller Bankası tarafından yapılacağının müjdesini verdi.

Adıyaman Gölpınar Köyü'nde köy konağı yapılıyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı. İller Bankası tarafından finanse edilen ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ihale edilen Gölpınar köy konağının, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor

Adıyaman'a Güneş Enerjisi Santrali kuruluyor!

Türkiye’de yıllık güneş ışığından en fazla faydalanan iller arasında yer alan Adıyaman’a Güneş Enerjisi Santrali kuruluyor. DSİ 20. Bölge Müdürlüğü ile ilgili firma arasında Güneş Enerji Santrali kurulması için sözleşme imzalandı.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

adıyaman iller bankası ortaokulu Haberi

adıyaman iller bankası ortaokulu

İller Bankası 'Eğitime %100 Destek Kampanyası' çerçevesinde Adıyaman'a 24 derslikli bir ortaokul yapıyor.


İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı.


Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, İller Bankası tarafından yapılacak 24 derslikli ortaokulun Adıyaman'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugün Adıyaman'ın en büyük problemlerden biri olan eğitime sundukları katkılardan dolayı İller Bankasına teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimize kazandırılmasında Sayın Belediye Başkanımızın çok ciddi katkıları oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yakın bir zamanda okulumuzun inşaatına başlayacağız. Yapılacak olan bu okulumuzun bütün finansmanını İller Bankası karşılayacaktır. İller Bankası almış olduğu bu kararla Adıyaman'ın...