05 / 05 / 2024

İller Bankası Adıyaman'a 24 derslikli ortaokul yapıyor!

İller Bankası Adıyaman'a 24 derslikli ortaokul yapıyor!

İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı



İller Bankası 'Eğitime %100 Destek Kampanyası' çerçevesinde Adıyaman'a 24 derslikli bir ortaokul yapıyor.


İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı.


Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, İller Bankası tarafından yapılacak 24 derslikli ortaokulun Adıyaman'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugün Adıyaman'ın en büyük problemlerden biri olan eğitime sundukları katkılardan dolayı İller Bankasına teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimize kazandırılmasında Sayın Belediye Başkanımızın çok ciddi katkıları oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yakın bir zamanda okulumuzun inşaatına başlayacağız. Yapılacak olan bu okulumuzun bütün finansmanını İller Bankası karşılayacaktır. İller Bankası almış olduğu bu kararla Adıyaman'ın geleceğine yatırım yapmıştır. Bugün Sosyal sorumluluk çerçevesinde ilimizde eğitime yapmış oldukları katkılarından dolayı İller Bankası Genel Müdürümüze ve onların değerli Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde temelini atacağımız okulun ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Necip Büyükaslan ise, "İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olarak tüm belediyelere ve mahalli idarelere hizmet etmekteyiz. İller Bankası Yönetim Kurulumuz 29 Ağustos 2013 tarihinde aldığı bir kararla Adıyaman'a 24 derslikli bir okul yaptırma kararı alınmıştır. Yapılacak olan okul binası çok modern bir yapıda olacaktır. Bu okulun ilimize hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyor, aldıkları bu karardan dolayı İller Bankası Genel Müdürü ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Konuşmaların ardından 24 derslikli okulun protokolü imzalandı.


Kırıkhan Olay


Geri Dön