18 / 05 / 2024

iller bankasının yaptığı ortaokul

iller bankasının yaptığı ortaokul

İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

İş Bankası'nın yaptığı duyuruda emekli promosyon rakamlarını güncellediği açıklandı, milyonlarca emekli en çok promosyon rakamının hangi bankadan geleceğini merak eden emeklilerin yüzünü güldürecek hamle geldi. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası.

Fed, Silikon Vadisi Bankası'nın iflasından yetersiz denetimi sorumlu tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflası ile yaptığı değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada yönetim ve yetersiz denetim suçlu olarak gösterildi.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indirimine Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından faiz indirimi kararına tek cümlelik bir paylaşımla yapan Demirtaş, "Delilik: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek" paylaşımını yaptı.

Merkez Bankası'nın elindeki rezervler son 20 yılın en düşük seviyesinde

Türkiye 2001 kriziyle kıyaslanamayacak bir ekonomik türbülansın içine girdi. Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özatay, krizin derinliğini önceki gün yaptığı açıklamada dikkat çekmişti. Ortaya çıkan veriler bankanın elindeki rezervlerin son 20 yılın en düşük seviyesinde olduğunu o

Ekonomistler Merkez Bankası'nın faiz kararını yorumladı! Sonuç: TL'de değer kaybı!

 Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), son beş toplantısında olduğu gibi resmi enflasyon yüzde 73,5 seviyesinde olmasına rağmen politika faizini yine yüzde 14'te sabit tuttu. Ekonomistler, Merkez Bankası'nın enflasyonu frenlemek için faiz artışına gitmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Kiler GYO'dan İller Bankası'nın Pendik arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Kiler GYO, İller Bankası'nın İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 Ada 3 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 3 milyar 111 milyon 111 bin 108 TL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

Emlak Konut GYO'dan İller Bankası'nın 2 arsasına dev proje!

Emlak Konut GYO, mülkiyetinde bulunan Merkez Ankara projesinin R bloğuna İller Bankası'na 745.4 milyon TL'ye satarken, İller Bankası'na ait 2 arsayı 336.6 milyon liraya satın aldı.

Merkez Bankası'nın resmi rezerv varlıkları ekimde arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) resmi rezerv varlıkları, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 6,1 artışla 84,5 milyar dolar oldu.

Merkez Bankası'nın İstanbul'da taşınacağı binası TBMM'de!

Merkez Bankası'nın bazı birimlerinin İstanbul'a taşınması nedeniyle bina kiralanması ve yeni bina inşaatı için yapılan ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Merkez Bankası'nın kararı sonrası borsa yükseldi döviz kurları ve altın geriledi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) kararları sonrası BIST 100 endeksi yükselişe geçerken, döviz kurları ve altın fiyatları sert düştü.

iller bankasının yaptığı ortaokul Haberi

iller bankasının yaptığı ortaokul

İller Bankası 'Eğitime %100 Destek Kampanyası' çerçevesinde Adıyaman'a 24 derslikli bir ortaokul yapıyor.


İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı.


Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, İller Bankası tarafından yapılacak 24 derslikli ortaokulun Adıyaman'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugün Adıyaman'ın en büyük problemlerden biri olan eğitime sundukları katkılardan dolayı İller Bankasına teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimize kazandırılmasında Sayın Belediye Başkanımızın çok ciddi katkıları oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yakın bir zamanda okulumuzun inşaatına başlayacağız. Yapılacak olan bu okulumuzun bütün finansmanını İller Bankası karşılayacaktır. İller Bankası almış olduğu bu kararla Adıyaman'ın...