01 / 05 / 2024

adıyaman valisi mahmut demirtaş

adıyaman valisi mahmut demirtaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla imalat programına göre devam eden Besni-Araban arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahmut Demirtaş kimdir?

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Demirtaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Demirtaş...

Adıyaman çadır kentte 12 derslikli ek bir okul yapılıyor!

Ülkelerindeki iç karışıklık sonucu Türkiye’ye sığınan Suriyeli vatandaşların kaldığı Adıyaman çadır kentte 12 derslikli ek bir okul yapılıyor. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, prefabrik olarak yapılacak 12 derslikli okul alanında incelemelerde bulundu...

Vali Demirtaş'tan Adıyaman'a yeni kütüphane müjdesi!

1-4 Nisan tarihleri arasında 50.’si düzenlenen Kütüphaneler Haftası Adıyaman’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa katılan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’a yeni ve modern bir kütüphane müjdesi verdi...

Adıyaman Tartan Atletizm Pisti'nin yapımına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan Adıyaman Tartan Atletizm Pisti’nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, müteahhitten bilgi alan Vali Demirtaş, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi...

Adıyaman'a Bilim Sanat Merkezi kuruluyor!

Adıyaman’da eğitim alanında yapılan atılımlarda önemli bir eksik daha gideriliyor. Vali Mahmut Demirtaş, Esentepe Mahallesi'nde üstün zekalı ve üstün yeteneğe sahip çocuklar için 16 dersikli Bilim Sanat Merkezi yapılacağını açıkladı....

İller Bankası Adıyaman'a 24 derslikli ortaokul yapıyor!

İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı!

4 gün boyunca sürecek Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, inşaat sektörünün Türkiye'de önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

Adıyaman Samsat'ta bin bina hasarlı!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, depremde zarar gören Samsat ilçesindeki hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Erin, toplam 2 bin civarında bina bulunan Samsat'ta bin binada hasar oluştuğunu söyledi.

Adıyaman Çetintepe Barajı'nın inşaatı 2018'de bitecek!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, fiziki gerçekleşmenin yüzde 50 üzerinde olduğu Çetintepe Barajı'nın temelden yüksekliğinin 116 metre olduğunu ve 12 Milyon M3 dolgu hacmine sahip olduğunu belirtti. Erin, Barajın 2018 yılında bitirilmesi öngörülüyor'' dedi.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Sahabe Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor!

Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Adıyaman’da manevi bir atmosferin oluşmasına öncülük edecek Sahabe Caminde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, camii şerifin son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmalarında sona gelindi!

ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

Eski Kahta Kalesi'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kommagene medeniyetinin ihtişamlı eserlerinden Eski Kahta Kalesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Demirtaş, Mayıs'ta turizme açılmasının hedeflendiğini bildirdi.

adıyaman valisi mahmut demirtaş Haberi

adıyaman valisi mahmut demirtaş

Yüklenici firmanın çalışmalarını sürdürdüğü 41 kilometrelik yolun 2016 yılı sonunda bitirilmesi hedefleniyor. Vali Demirtaş, dört şeritli olarak yapılan yolda devam eden çalışmalarla ilgili firma yetkilisinden bilgi aldı. Besni-Araban yolunun 2016 yılının sonunda bitirilmesinin hedeflendiğini belirten Vali Demirtaş, “Adıyaman’ın ulaşım alt yapısının daha iyi bir noktaya taşınması amacıyla devletimizin, hükümetimizin ve milletvekillerimizin desteğiyle çok önemli yatırımlar hayata geçirilmiştir. Besni-Araban arası devam eden 41 km’lik yolun tamamlanmasıyla ilimizin ulaşım standardı yüksek bir seviyeye çıkacak, vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım imkânı sağlanmış olacaktır” şeklinde...