23 / 05 / 2024

adıyamanda iller bankasının yapacağı okul

adıyamanda iller bankasının yapacağı okul

İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı

O isim Merkez Bankası'nın faiz kararını günler öncesinden açıkladı!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun toplanmasına günler kala o isim Merkez Bankası'nın faiz kararına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler yanıtladı!

Ekonomistler, Merkez Bankası’nın bu ay faizin yüzde 8,50’den yüzde 20,00’ye yükselteceğini öngörüyor. TCMB Para Politikası Kurulu’nun (PPK) bu ayki toplantısına yönelik medyan beklenti, faizin 1.150 baz puan artırılacağı ve yüzde 8,50 bandından yüzde 20,00 bandına yükseltileceği yönünde oluştu.

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

İş Bankası'nın yaptığı duyuruda emekli promosyon rakamlarını güncellediği açıklandı, milyonlarca emekli en çok promosyon rakamının hangi bankadan geleceğini merak eden emeklilerin yüzünü güldürecek hamle geldi. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası.

Dolar 12 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı tüm dünyada merakla bekleniyor. Ekonomide gergin bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı. Dolar 12 saat sonra böyle olacak.

23 ülke merkez bankasını kadınlara emanet etti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan'ın atanmasıyla dünyada merkez bankasını yöneten kadın sayısı 23’e çıkmış oldu. İşte detaylar!

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

ABD Merkez Bankası'nın para politikasına ilişkin belirsizlikler piyasaları de zorluyor!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları da oldukça zorlaştırırken, bugün gözler de yoğun makroekonomik veri takvimine çevrildi.

Merkez Bankası’nın rezervleri erimeye devam ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kan kaybetmeye devam ediyor. Bankacıların hesaplamalarına göre; Merkez Bankası’nın geçen hafta itibarıyla toplam rezervleri 3 milyar dolar; net rezervleri ise 2 milyar doların üstünde geriledi.

Uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Merkez Bankası’nın rezervleri 2022’den bugüne ilk defa negatife döndü’

Merkez Bankası'nın toplam rezervlerinin geçen hafta 3,5 milyar daha azalarak 101.5 milyar dolara gerilediği düşünülüyor. Ayrıca, rezervlerin 2022 yılından bugüne kadar ilk defa negatife döndüğü tahmin ediliyor.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Gözler İngiltere Merkez Bankası'nın kararında!

Küresel piyasalar, dünyada resesyon endişelerinin tekrar gündem olmasıyla karışık bir seyir izlerken, bugün gözler İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) para politikası kararlarına döndü.

Fed, Silikon Vadisi Bankası'nın iflasından yetersiz denetimi sorumlu tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflası ile yaptığı değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada yönetim ve yetersiz denetim suçlu olarak gösterildi.

Anket sonuçları açıklandı! Merkez Bankası’nın mayıs ayı faiz kararı ne olacak?

Yurtiçi piyasalar bu hafta içi paylaşılacak Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklanmış durumda. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 8,5 seviyesinde stabil tutmuştu. Peki, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın mayıs ayı faiz kararı ne olacak? İşte anket sonuçları...

Döviz talebi artınca Merkez Bankası’nın brüt rezervleri gerilemeye başladı!

Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam brüt rezervleri geçen hafta içerisinde artan döviz talebinin etkisiyle birlikte yaklaşık 5 milyar dolar azalışla 116 milyar dolara kadar geriledi. Deprem öncesi döviz rezervi ise 129.63 milyar dolar düzeyindeydi.

adıyamanda iller bankasının yapacağı okul Haberi

adıyamanda iller bankasının yapacağı okul

İller Bankası 'Eğitime %100 Destek Kampanyası' çerçevesinde Adıyaman'a 24 derslikli bir ortaokul yapıyor.


İller Bankası tarafından Adıyaman merkezde yapılacak olan 24 derslikli ortaokulun protokolü Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi M. Necip Büyükaslan ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalandı.


Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, İller Bankası tarafından yapılacak 24 derslikli ortaokulun Adıyaman'a hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bugün Adıyaman'ın en büyük problemlerden biri olan eğitime sundukları katkılardan dolayı İller Bankasına teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimize kazandırılmasında Sayın Belediye Başkanımızın çok ciddi katkıları oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yakın bir zamanda okulumuzun inşaatına başlayacağız. Yapılacak olan bu okulumuzun bütün finansmanını İller Bankası karşılayacaktır. İller Bankası almış olduğu bu kararla Adıyaman'ın...