03 / 05 / 2024

Adıyaman Kahta emlak kursu

Adıyaman Kahta emlak kursu

Adıyaman’ın Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından bölgedeki yoğun istek üzerine Emlak Danışmanlığı Kursu açıldı. 

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022! Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022 ve Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 157 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Adıyaman'da tartıştıkları inşaat sahibi tarafından silahla vurulan işçiler yaralandı!

Adıyaman Kahta'da çıkan kavgada inşaat sahibi tarafından tabancayla vurulan iki işçi yaralandı.

TOKİ'den Adıyaman Kahta'ya 157 yeni konut!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Kahta emlak kursu Haberi

Adıyaman Kahta emlak kursu

Kahta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Emlak Danışmanlığı Kursuna katılan kursiyerlere toplam 120 saat eğitim verilecek. Kahta ilçesinde açılan kurs 2 Şubat 2018 tarihine kadar sürecek olan kursun amacı emlak danışmalığı kursunu bitiren bireylerin, tapu sicili ve kadastro iş ve işlemlerini yürütmesi, kişilerin hak ve hukuklarını koruyarak mülkiyet dava işlemlerini yürütmesi, emlak bürosu açma ve pazarlama işlerini yapması, müşterilerle etkin iletişim kurarak pazarlama işlemini gerçekleştirmesi, imar projelerini inceleyip ve emlak türlerini ayırt ederek emlak değerlemesi yapabilecek.

Kahta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Güllü ilçede yeni açılan kurs hakkında bilgiler verdi. Güllü şunları söyledi, "Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı kursumuzun bitiminden sonra bir daha emlak danışmanlığı kursu açmayı düşüyoruz. Kursu tamamlayan kursiyerlerimiz sınava tabi tutulacaktır. Sınavda başarı gösteren kursiyerlerimize belgelerini...