27 / 04 / 2024

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı nerede

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı nerede

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek.

Hükümet düğmeye bastı! Vatandaşın üzerindeki vergi yükü hafifletiliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi sisteminde vatandaş odaklı reform adımları için kolları sıvadı. "Ödeme gücüne göre artan oranda vergilendirmeyi" esas alan hükümet, 2002'den bu yana KDV, ÖTV, damga vergisi ve iletişim vergisi başta olmak üzere dolaylı vergi yükünü de hafifletmeye devam ediyor...

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi mecliste!

Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren demiryolu etüt projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!

Hükümet, koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı.

Hükümet desteğinde aslan payı gayrimenkule!

15 Temmuz’dan sonra hükümet konut satışlarını artırmak adına KDV ve tapu harcı indiriminden, yabancıya vatandaşlık verilmesine kadar sayısız destek sağlandı. Hükümet desteğinde aslan payı gayrimenkule veriliyor.

Hükümet dar gelirli aileler için sosyal konut üretimine hız verdi!

Hükümet, sosyal konut ihtiyacını gidermek için çalışmaları hızlandırdı. Konut fiyatlarının yüksek olduğu şehirlerde, dar gelirliler için sosyal konutların kiralık olanları da üretilecek.

Hükümet'ten ev alana 4'lü fırsat!

Hükümet, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak uygulamaları birbiri ardına hayata geçiriyor. Konut hesabı, faiz indirimi, KDV avantajı ve peşinatın yüzde 80'e çekilmesi ile ev almak isteyenlere 4 fırsat birden sunuluyor.

Hükümet rant vergisini OVP hedeflerinden çıkardı!

Hükümet Orta Vadeli Plan'da kritik bir değişikliğe imza attı. Buna göre rant vergisi olarak belirtilen önemli projelerde değer kazanma sonucu ödenecek vergiye ilişkin açık bir bilgi bulunmadı. Rant vergisi Ali Babacan döneminde çok tartışılıyordu.

Korgan'a yeni hükümet binası yapılacak!

Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, ilçeye yeni hükümet konağı kazandırmak için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı nerede Haberi

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı nerede

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesine giderek yapımı devam eden Kahta Hükümet Konağını gezerek binanın genel durumu ile ilgili Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.Modern bir mimariyle inşa edilen Kahta Hükümet Konağının toplam 6 bin metre kare alan üzerine inşa edildiğini kaydeden Demirtaş, "Kaba inşaatı bitirilerek ince işçiliği devam eden binanın Haziran ayında teslimatı yapılarak Temmuz ayında da hizmete sunulması öngörülmektedir. Binamız tamamlandığında dağınık halde bulunan kamu hizmetleri tek çatı altından toplanacak ve Kahtalı hemşirelerimize birinci sınıf kalitede bir hizmet sunulmuş olacaktır. Böylece vatandaşlarımız iş ve işlemlerini aynı binada kısa...