29 / 04 / 2024

Adıyaman Otogar

Adıyaman Otogar

Adıyaman Otogarının beş ayda bitirilmesi gerekirken, aradan geçen 3 yılı aşkın zamanda bitmediğini, hizmete açılmadığını defalarca sorduğumuz haberlere, Adıyaman Belediyesinden verilen “en kısa zamanda”nın üzerinden de 19 ay geçti.

Adıyaman Otogarı bu yıl açılacak!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, belediyenin çalışmalarından ülke gündemine, yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan siyasi geleceğine kadar birçok soruya açık yüreklilikle cevap verdi.

Adıyaman yeni otogar inşaatında son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "Otogarın açılışı benimde tahmin etmediğim sebeplerden dolayı uzadı. Zarar edeceğimizi biliyoruz ama yine de otogarı açacağız" dedi.

Adıyaman'ın yeni otogarı hakkında yeni açıklamalar yapıldı!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, uzun süredir devam eden otogar tartışmalarına katıldığı televizyon programında son noktayı koydu.

Adıyaman yeni otogarında peron kiraları dudak uçuklatıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından bir işletmeye ihaleye verilen yeni otogarın işletmesini alan işletmeci tarafından belirlenen peron kira bedelleri dudak uçurttu.

Hüsrev Kutlu Adıyaman otogarı hakkında merak edilenleri yanıtladı!

Mercan TV’de ‘Söz Sizde’ programının konuğu olan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, merak edilen tüm sorulara cevap verdi.

Adıyaman otogarına Necip Büyükaslan'ın adı verilecek!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Adıyaman otogarı açılış için gün sayıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın hizmete girebilmesi için yetkililer ve firma sorumlularının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Adıyaman Otogarı ne zaman hizmete açılacak?

Adıyaman Otogarının beş ayda bitirilmesi gerekirken, aradan geçen 3 yılı aşkın zamanda bitmediğini, hizmete açılmadığını defalarca sorduğumuz haberlere, Adıyaman Belediyesinden verilen “en kısa zamanda”nın üzerinden de 19 ay geçti.

Adıyaman'daki yeni otogar inşaatında sona gelindi!

Adıyaman'da vatandaş ve otobüs firmalarının bir çok kez şikayetleri üzerine tamamlanan yeni otogar, otobüs firma yetkililerinin yerlerine geçmesiyle yeni yerinde hizmet verecek.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Adıyaman Otogarı'nda kiralamalar başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için çalışan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya vermeye hazırlanıyor.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Otogar Haberi

Adıyaman Otogar

Bu süreçte otogarın satılacağı söylendi, sonra bu karardan vazgeçildi. Otogarın hizmet noktaları ihaleye verileceği söylendikten sonra bile aradan tam bir yıl geçti. Ne otogar açıldı, ne eski otogardan vazgeçildi. Adıyamanlı, 50 yıl önceki otogara mahkûm kaldı.


Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için kolları sıvayan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya verileceği söylendi ama üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ses de yok, seda da yok.


YENİ OTOGARIN HİZMET NOKTALARI KİRAYA VERİLİYOR


” DÜNYA’DA EŞİ BENZERİ YOK”

Adıyaman otogarı, aynı zamanda dünyanın en ilginç otogarları arasına girmeye de hazırlanıyor. Bitmesine rağmen 3 yıldır açılmayan otogarın, yol hikayesi de hayli ilginçti.


Adıyaman, dünyada bir ilki başaran nadir illerden birisi; yatırım yaparken, o yatırıma nasıl ulaşılacağı hesaplanmıyor ve...