29 / 04 / 2024

Adıyaman Otogarı ne zaman hizmete açılacak

Adıyaman Otogarı ne zaman hizmete açılacak

Adıyaman Otogarının beş ayda bitirilmesi gerekirken, aradan geçen 3 yılı aşkın zamanda bitmediğini, hizmete açılmadığını defalarca sorduğumuz haberlere, Adıyaman Belediyesinden verilen “en kısa zamanda”nın üzerinden de 19 ay geçti.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

Adıyaman'da hayırsever iş insanları cami için arsasını bağışladı!

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi mecliste!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'ne yeni bir yer tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları!

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru detayları 2020!

TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Adıyaman başvuru tarihleri ne zaman?  TOKİ 100 bin konut Adıyaman fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen cevaplar...

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Otogarı ne zaman hizmete açılacak Haberi

Adıyaman Otogarı ne zaman hizmete açılacak

Bu süreçte otogarın satılacağı söylendi, sonra bu karardan vazgeçildi. Otogarın hizmet noktaları ihaleye verileceği söylendikten sonra bile aradan tam bir yıl geçti. Ne otogar açıldı, ne eski otogardan vazgeçildi. Adıyamanlı, 50 yıl önceki otogara mahkûm kaldı.


Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için kolları sıvayan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya verileceği söylendi ama üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ses de yok, seda da yok.


YENİ OTOGARIN HİZMET NOKTALARI KİRAYA VERİLİYOR


” DÜNYA’DA EŞİ BENZERİ YOK”

Adıyaman otogarı, aynı zamanda dünyanın en ilginç otogarları arasına girmeye de hazırlanıyor. Bitmesine rağmen 3 yıldır açılmayan otogarın, yol hikayesi de hayli ilginçti.


Adıyaman, dünyada bir ilki başaran nadir illerden birisi; yatırım yaparken, o yatırıma nasıl ulaşılacağı hesaplanmıyor ve...