29 / 04 / 2024

Adıyaman Otogarında kiralamalar başladı

Adıyaman Otogarında kiralamalar başladı

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için çalışan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya vermeye hazırlanıyor.

Adıyaman'da 16 bin 433 adet deprem konutu sağlam zeminli yeni yerleşim alanında yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, deprem konutları sağlam zeminli yeni yerleşim alanında hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Adıyaman Havalimanı inşaatında kaza: 4 yaralı!

Adıyaman Havalimanı inşaat alanında virajı alamayan kamyonet devrildi. Olay sonucu 4 kişi yaralandı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan yapılar bir bir yıkılıyor. 

Adıyaman Otobüs Bakım İstasyonu inşasında sona gelindi!

Adıyaman Belediyesi, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü otobüs bakım istasyonunun inşasında sona yaklaşıldı.

Adıyaman Gömükan Barajı'nda inşaat başladı!

Adıyaman’ın hasretle beklediği Gömükan Baraj inşaatının çalışmaları başladı. DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü, DSİ 203. Adıyaman Şube Müdürlüğü ile firma yetkililerinden oluşan teknik heyet Adıyaman Gömükan Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

Adıyaman'da 2016 yılında 5 bin 919 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumunun (TUİK) konut satış istatistiklerinde, Adıyaman'da 2016 yılında 5 bin 919 konutun satıldığı belirlendi.

Adıyaman Otogarı bu yıl açılacak!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, belediyenin çalışmalarından ülke gündemine, yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan siyasi geleceğine kadar birçok soruya açık yüreklilikle cevap verdi.

Adıyaman yeni otogar inşaatında son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "Otogarın açılışı benimde tahmin etmediğim sebeplerden dolayı uzadı. Zarar edeceğimizi biliyoruz ama yine de otogarı açacağız" dedi.

Adıyaman Gölbaşı'nda konut satışları arttı!

Adıyaman Gölbaşı'nda son bir yıl içerisinde konut satışlarında artış meydana geldi. Gölbaşı ilçesinde bir yıl içerisinde yeni yapılan toplam 186 adet konutun satışı yapıldı.

Adıyaman'da AVM inşaatında göçük: 5 yaralı!

Adıyaman'da alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.Yaralanan 5 işçi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi'nde son durum!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Adıyaman ve Zonguldak'ta santral yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman ve Zonguldak illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adıyaman Otogarında kiralamalar başladı Haberi

Adıyaman Otogarında kiralamalar başladı

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için kolları sıvayan yetkililer, yeni otogar içerisinde bulunan hizmet noktalarını ihaleyle kiraya vermeye hazırlanıyor.


Adıyaman Belediyesi tarafından Kahta yolu üzerinde yapımı tamamlanan yeni otogarın hizmet noktaları ihaleyle kiraya verilecek. Konu ile ilgili Kamu İhale Kurumunun ildeki bazı basın organları aracılığıyla yayımlattığı ihale yoluyla ilgililere duyurulan iş ile toplamda 157 hizmet noktasının kiraya verileceği bildirildi.


8 Eylül 2015 tarihinde Adıyaman Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşmesi planlanan ihale ile ilgili bilgi veren yetkililer, “Mülkiyeti belediyemize ait olan Siteler Mahallesi Kahta yolu üzerinde bulunan ve mevcut haliyle kiraya verilecek olan Adıyaman otogarımız içerisindeki işletmelerin kira ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 54. ve müteakip maddeleri gereği açık arttırma teklif ihale usulü ile bir...