04 / 05 / 2024

Adıyaman Özel İkra Koleji açılış

Adıyaman Özel İkra Koleji açılış

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Adıyaman Beşpınar Projesi uygulanma aşamasında!

Adıyaman’a has olan proje ile ilgili Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan ve teknik elemanları ile bir toplantı yapan Mahmut Demirtaş, yeni projeyi inceleyerek, projenin uygulama aşamalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman Hükümet Konağı temeli atıldı!

Arınç, Adıyaman Valiliği tarafından yapımına başlanılan yeni Hükümet Konağı inşaatının temel atma törenine katıldı. Burada katılımcılara seslenen Arınç, Adıyaman'ın çok güzel bir esere kavuşacağını söyledi.

Adıyaman hükümet binasının temeli kazılıyor!

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının yapı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projede konferans ve toplantı salonu, kapalı otoparkve tören alanı bulunacak.

Adıyaman Valilik Konağı 2019'da tamamlanacak!

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Adıyaman yeni Vali Konağı'nın yer teslimi yapıldı!

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı. Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da Nissibi Köprüsü’yle birlikte 482 milyon liralık kamu, 228 milyon liralık özel sektör olmak üzere, toplam 710 milyon liralık eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Serkan Adıyaman: Yenilemeler tarihi dokuya uygun olmalı!

Malatyalı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman Kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu belirterek "Kentsel dönüşüm tamamen bir fırsattır. Her ilçenin bulunduğu konuma göre dokusuna göre çok güzel dış cepheler çıkarılabilir" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akın Adıgüzel: Balıkesir depreme hazırlıklı olmalı!

Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara ( Gölcük depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Adıyaman Özel İkra Koleji açılış Haberi

Adıyaman Özel İkra Koleji açılış

İnşaat sektöründe birçok başarıya imza atan AŞİYANKENT İnşaat Grubu, eğitim sektörüne de adım attı.


AŞİYANKENT İnşaat Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toprak tarafından yapılan Özel İkra Koleji, 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim yılına Malazgirt Mahallesi Zey Caddesi üzerindeki 7080 m2 alan içerisindeki 7200 m2’lik kapalı alana sahip yeni hizmet binasında merhaba diyecek.


Özel İkra Koleji’nin yeni hizmet binasının açılışına, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman Belediye Başkanı F.Hüsrev Kutlu, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Besni Belediye Başkanı İbrahim Özdemir, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, çok sayıda siyasetçi, sanayici, işadamı, eğitimci, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan töreninin açılış konuşmasını AŞİYANKENT...