04 / 10 / 2024

Adıyaman Samsat 10 yataklı entegre hastanesi

Adıyaman Samsat 10 yataklı entegre hastanesi

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman 377 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman 484 konut ihalesi yarın!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 484 konut müjdesi!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Petrol kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Adıyaman Petrol kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

10 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Adıyaman fiyatları ne kadar? TOKİ Adıyaman 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? İşte 10 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası ile ilgili merak edilenler...

Adıyaman Samsat 10 yataklı entegre hastanesi Haberi

Adıyaman Samsat 10 yataklı entegre hastanesi

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Yer tesliminde Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şuayb Erdil, Hastane Müdürü Hüseyin Çintemur, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nden İnşaat Mühendisi Bilal Bulut, Harita Teknikeri Osman Çavdar ile firma yetkilileri hazır bulundular.

İmzalanan sözleşme ve protokolle 300 günde bitirilmesi kararlaştırılan hastane binasının 10 yataklı olacağı, modern acil birimi, poliklinik ve her biri tek kişilik hasta odalarından oluşacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, "Mevcut hastane binamız, Meteoroloji binası olarak yapılmıştı. Tadilatlar yapılmışsa da öncesinde hastane olarak düşünülmediğinden sıkıntılar yaşanmaktadır. Girişimlerimiz sonucunda 10 kişilik özel odaları olan, tıbbi donanımı...