28 / 04 / 2024

adıyaman samsat devlet hastanesi ne zaman açılacak

adıyaman samsat devlet hastanesi ne zaman açılacak

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’ nin millet için 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımların devam edeceğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Samsat'ta meydana gelen deprem sonrası zarar görenlerin zararının karşılanması hakkında yazılı soru önergesi hazırladı. Tutdere, Deprem Konutlarının ne zaman teslim edileceğini sordu..

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Çanakkale ve Adıyaman afetzede konutları bu yıl teslim edilecek!

AK Parti seçim beyannamesinde yer alan bilgiye göre; Çanakkale Ayvacık’ta 604 ve Adıyaman Samsat’ta 1.740 konut 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Adıyaman'daki hasarlı camiler tekrar inşa edilecek!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir yıl arayla meydana gelen iki depremde zarar gören 5 cami yıkılarak, vatandaşların yapacakları yardımlarla tekrar yapılacak.

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman'da depremden etkilenen okulların tekrar yapımı TBMM'de!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremden sonra zarar gören okullar için verilen konteynerlere ve okulların tekrar yapımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

adıyaman samsat devlet hastanesi ne zaman açılacak Haberi

adıyaman samsat devlet hastanesi ne zaman açılacak


AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’nin millet için 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımların devam edeceğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.


Yetiş, AK Parti’nin Adıyaman’a 2002 yılından bugüne kadar yaptığı yatırımlarla sağlık alanında çağ atlattığını ifade etti. Yetiş, AK Parti’nin 2014 yılında da Adıyaman’a sağlık alanında yeni yatırımlar yapacağı müjdesini verdi. Yetiş, 20 yataklı Samsat Devlet Hastanesi projesinin hazırlandığını, proje bitiminden hemen sonra 2014 yılı içinde inşaatına başlanmasının öngörüldüğünü söyledi.


25 yataklı Gerger Devlet Hastanesi’ni E1 statüsüne aldırdıklarını belirten Yetiş, hastaneye 4 uzman hekim kadrosu verildiğini söyledi. Yetiş, ilk mecburi hizmet atamasında Gergerlilerin yıllardır bekledikleri uzman hekim atamasının yapılacağını müjdeledi.


Yetiş, “Adıyaman 112 acil komuta merkezinin kurulması için bakanlık düzeyinde girişimlerimiz sürüyor. 112 Acil komuta Merkezi’nin de en kısa...