16 / 05 / 2024

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmaları

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmaları

ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

Adıyaman'da 8 bine yakın ağır hasarlı yapı yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman'da hasarlı yapıtların yıkımına başlanacak.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

Adıyaman'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kardeş yaralandı!

Adıyaman Gerger'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgasında 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmaları Haberi

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmaları


ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.


Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman ve Şanlıurfa güzergahına hayat katacak 33 kilometre uzunluğundaki yolda devam eden çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgi aldı. İlgili firma tarafından Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarının havaların ısınmasıyla birlikte hızlandırıldığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, şunları söyledi:


"33 metre genişliğinde, üç gidiş ve üç geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak yolun hizmete girmesiyle Şanlıurfa ile Adıyaman arasında önemli bir geçiş sağlanacaktır. Şu anda çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Yolun tamamlanmasıyla zaman ve yakıt tasarrufu sağlanarak ilimizin ulaşım standardı daha yüksek bir seviyeye çıkarılacak ve bu güzergâha bir cazibe katılmış olacaktır. Bu yıl içerisinde...