06 / 05 / 2024

Adıyaman son durum

Adıyaman son durum

Adıyaman Belediyesi tarafından yolların şehir ulaşımına daha uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Adıyaman'da 1342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından toplamda 1.342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altında yaşanan hafif yükselişle beraber gümüş yatırımcısı ne olacağını merak ediyor.'' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını arıyorlar.

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

Kırsal mahalle düzenlemesinde son durum ne?

“Kırsal mahalle” adı ağırlıklı olarak tarımsal faaliyetle uğraşılan eski köyleri ve beldeleri niteliyor. Kırsal mahalle kanununda yapılan değişiklik ile kırsal mahalle olacak yerleşim alanlarında yaşayanlara muafiyetler ve indirimler yapıldı. Peki uygulamada son durum ne?

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman Alitaşı Mahallesi 7 Hekimli ASM inşaatı son durum!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Alitaş Mahallesi 7 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Mayıs 2020!

Kredi faiz oranlarında yapılan indirim fırsatları sürerken bankalar tarafından yeni adımlar atılmaya devam ediliyor. Peki Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Adıyaman son durum Haberi

Adıyaman son durum

Adıyaman Belediyesi tarafından yolların şehir ulaşımına daha uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir merkezinde yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla il merkezindeki bazı yollarda çalışma yürüten Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. İlk olarak Atatürk Caddesinde ve Eski Zey Yolu üzerindeki süs havuzlarını yıkarak yol genişletme çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmaların yanı sıra Esentepe TOKİ yolunda da daha önce tamamlanan asfaltlama çalışmasından sonra vatandaşlar için yürüme yolu, bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Adıyaman Belediyesi'nin bu yıl asfalt çalışmalarında çok büyük bir ilerleme kaydettiğini belirten vatandaşlar; belediye çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.


Fırat...