07 / 05 / 2024

adıyaman Tarihi Oturakçılar Pazarı yangın

adıyaman Tarihi Oturakçılar Pazarı yangın

Adıyaman 'da, tarihi Oturakçılar Pazarı'nda yangın çıktı. Marangoz atölyesinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangında can kaybı yaşanmazken, 7 iş yeri kullanılamaz hale geldi...

Adıyaman'daki tarihi camiler restore edilecek!

Adıyaman'da yer alan ecdad yadigarı tarihi camiler restore edilerek eski ihtişamına yeniden kavuşturulacak.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı mecliste!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi inşaatının başlama tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprü'nün restorasyonu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan tarihi Altınlı Köprü'nün restorasyonuna ve sular altında kalacak olan tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi!

TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Adıyaman Merkez Petrol 2019 TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Adıyaman Merkez Petrol 2019 kura tarihi 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları!

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

Adıyaman'daki bin 800 yıllık köprü yeniden inşa ediliyor!

Adıyaman'da 200 yıl önce dinamit koyularak yıkılan tarihi köprü yeniden inşa ediliyor. Türkiye’nin en önemli tarihi eserlerinden biri olan köprü iki yakayı birleştiriyor.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adıyaman Gerger son başvuru tarihi!

54 adet dairenin bulunduğu projede fiyatlar 65 bin 362 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Adıyaman Gerger son başvuru tarihi...

Adıyaman Gerger TOKİ son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adıyaman Gerger Projesi kapsamında yer alan 55 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Adıyaman Gerger TOKİ son başvuru tarihi...

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi 2016'da yapılacak!

Adıyaman’ın tarihi, kültürel ve arkeolojik zenginliklerini yerli ve yabancı turistlere daha iyi tanıtmak amacıyla 2016 yılında yapımına başlanacak olan Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi modern mimari ve tasarımıyla uzay üssünü andırıyor.

adıyaman Tarihi Oturakçılar Pazarı yangın Haberi

adıyaman Tarihi Oturakçılar Pazarı yangın


Yangın, çarşı içindeki bir marangoz atölyesinde başladı ve diğer iş yerlerine sıçradı.Alevleri gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.


Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangını kontrol altına aldı. Yangında can kaybı olmazken büyük maddi hasar meydana geldi.


Marangoz atölyelerinin ağırlıkta olduğu pazarda, 7 iş yerinin tamamen yandığı ve 3 tanesinin de ciddi zarar gördüğü ifade edildi.


Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırken, olay yerine gelen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Büyükaslan, yangın çıkan iş yerlerinin marangozlara ait olduğunu, bu nedenle yangının kısa sürede birçok iş yerine sıçradığını söyledi.


Gelen ilk ihbarla itfaiye ekiplerinin olay yerine hızlı bir şekilde gelerek yangına müdahale ettiğini kaydeden Büyükaslan, ''Müdahale neticesinde yangın kontrol altına alınarak söndürülmüş durumda'' dedi.


Yangında can kaybının yaşanmamasının tek...