13 / 05 / 2024

adıyaman toki satılık

adıyaman toki satılık

55 konutluk TOKİ Adıyaman Gerger projesindeki daireler açık satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Adıyaman Gerger başvuru yeri...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Besni'de 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kayacık Köyü'nde yer alan tarım arazisi vasıflı gayrimenkul 5 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi'nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsası 4 milyon 101 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

adıyaman toki satılık Haberi

adıyaman toki satılık

TOKİ'nin Adıyaman Gerger Projesi kapsamında yer alan 55 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor.


TOKİ Adıyaman Gerger başvuru yeri!

12 Mayıs'tan itibaren başvuruların alındığı TOKİ Adıyaman Gerger projesinde son başvurular 30 Haziran 2016 tarihinde alınacak. Başvurular,  T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi aracılığıyla yürütülüyor.


29 adet 2+1 daire ve 26 adet 3+1 daireden meydana gelen TOKİ Adıyaman Gerger projesinde fiyatlar  65 bin 362 TL ile 130 bin 995 TL arasında değişiyor. 


Satış duyurusu için