04 / 05 / 2024

Adıyaman Ulu Cami

Adıyaman Ulu Cami

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili yerel basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami restore ediliyor!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami restore edilecek!

Adıyaman merkez Ulu Cami restorasyon nedeniyle ibadete kapatıldı.Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan restorasyonun bitimine kadar caminin ibadete kapatıldığını belirtti.

Adıyaman'da hayırsever iş insanları cami için arsasını bağışladı!

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman 377 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Adıyaman'daki hasarlı camiler tekrar inşa edilecek!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir yıl arayla meydana gelen iki depremde zarar gören 5 cami yıkılarak, vatandaşların yapacakları yardımlarla tekrar yapılacak.

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Camii ne zaman açılacak?

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretleri'nin kabrinin bulunduğu alanda 5 bin kişinin ibadet edebileceği cami ve külliye inşaatı devam ediyor.

TOKİ Adıyaman Çelikhan 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adıyaman İli, Çelikhan İlçesi, 252 adet konut, 1'er adet cami, ticaret merkezi ve 16 derslikli İlköğretim Okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları ikmal işi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Çelikhan 252 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Adıyaman İli, Çelikhan İlçesi, 252 adet konut, 1'er ade cami, ticaret merkezi ve 16 derslikli İlköğretim Okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

İzmir'e Ulu Cami geliyor!

İzmir İl Müftü Yardımcısı Muharrem Gül, İzmir'e Selimiye Cami Modeli'nde bir cami yapılacağını açıkladı. Gül İzmir'in sembol camilerinden biri olacak ibadethanenin adı Ulu Cami olacak" dedi.

Adıyaman Ulu Cami restorasyon çalışmaları incelendi!

Adıyaman’da Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyon yapılması planlanan camilerde incelemelerde bulunuldu.

Adıyaman Arıkent Cami'nin inşaatı yarım kaldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan Arıkent Cami yardım bekliyor. Arıket Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fethi Parlak, caminin maddi imkansızlardan dolayı inşaatın yarım kaldığını belirtti.

Adıyaman Ulu Cami Haberi

Adıyaman Ulu Cami

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restorasyon çalışmaları başlatılan tarihi camiyi gezerek, çalışma süreci hakkında ilgili firma yetkilisinden bilgi aldı.

Ulu Camide yapılan restorasyon çalışmalarının tarihi caminin doğal yapısını koruyarak aslına uygun olarak restore edilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi talimatını veren Vali Demirtaş, yürütülen çalışmaların da hızlandırılarak bir an evvel bitirilmesini...