01 / 05 / 2024

adıyaman üniversitesi kreş inşaatı son durum

adıyaman üniversitesi kreş inşaatı son durum

Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde meslek yüksek okulu arkasına üniversitenin akademik personeli ve çalışanlarının çocukları için kreş binası yapılıyor. Rektör Prof. Talha Gönüllü, yapımı devam eden kreş binası inşaatını gezdi...

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Adıyaman Üniversitesi'ne müze yapılıyor!

Adıyaman Üniversitesi tarafından, Adıyaman’da Yaşayan Kültürel Hazine Müzesi kuruluyor. Adıyaman Üniversitesi merkez külliyesinde kurulması amaçlanan müze Adıyaman’ın yerel kültürünü yaşatacak.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Butiği hizmete açıldı!

Adıyamanda bir mağazanın bağışladığı ürünlerle oluşturulan Adıyaman Üniversitesi Öğrenci Butiği, hizmete açıldı.

Adıyaman Üniversitesi MYO ve Mühendislik Fakültesi inşaatı incelendi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kampüs alanında inşaatı devam Mühendislik Fakültesi binası ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası ve Eğitim Fakültesi ikinci binasında inceleme yaptı.

Adıyaman Ü. Gölbaşı MYO'da apart daireler hizmete sunuldu!

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda bulunan apart daireler, üniversite çalışanları başta olmak üzere vatandaşların hizmetine sunuldu.

Mustafa Gönüllü, Adıyaman Mimarlık Fakültesi inşaatını inceledi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni ilçesinde yapımı devam eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Adıyaman Üniveristesi enstitüler binası hizmete açıldı!

Enstitüler binasına gelerek incelemelerde bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yapımı geçen ay tamamlanan binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Üniversitesi'nin enstitüler binası hizmete açıldı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından kampüs alanı içerisinde inşa edilen enstitüler binası hizmete açıldı. Enstitüler binasına bir ziyaret gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü binayı gezerek bina hakkında bilgi aldı.

Adıyaman'da çim futbol sahasının tribün inşaatı başladı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından inşa edilen Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası’na yapılacak olan bin kişilik tribünün inşaatına başlandı.

adıyaman üniversitesi kreş inşaatı son durum Haberi

adıyaman üniversitesi kreş inşaatı son durum


Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde meslek yüksek okulu arkasına üniversitenin akademik personeli ve çalışanlarının çocukları için kreş binası yapılıyor.


Yapımı devam eden kreş binası inşaatını gezen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Talha Gönüllü, çalışan personel için önemli olan bu hizmeti bu yılsonunda faaliyete geçireceklerini aktardı.


İnşaat çalışmasını inceleyen Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, "Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personelinin çocuklarının güvenilir bir ortamda, bilimsel ilerlemelere uygun bir şekilde eğitilmeleri, sosyal, duygusal, dil ve düşünsel açıdan gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla kreş binası inşaatına başladık. Kreş binamız Bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşacak olup toplam bin 251 metrekare kapalı alana sahip olacak. Binada; 6 adet sınıf, 3 adet uyku odası, 2 adet oyun salonu,1 adet spor salonu, 1 adet sinema gösteri salonu,1 adet yemek...