01 / 05 / 2024

adıyaman valisi kim

adıyaman valisi kim

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Demirtaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mahmut Demirtaş...

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı!

4 gün boyunca sürecek Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, inşaat sektörünün Türkiye'de önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

Adıyaman Samsat'ta bin bina hasarlı!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, depremde zarar gören Samsat ilçesindeki hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Erin, toplam 2 bin civarında bina bulunan Samsat'ta bin binada hasar oluştuğunu söyledi.

Adıyaman Çetintepe Barajı'nın inşaatı 2018'de bitecek!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, fiziki gerçekleşmenin yüzde 50 üzerinde olduğu Çetintepe Barajı'nın temelden yüksekliğinin 116 metre olduğunu ve 12 Milyon M3 dolgu hacmine sahip olduğunu belirtti. Erin, Barajın 2018 yılında bitirilmesi öngörülüyor'' dedi.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman-Şanlıurfa-Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.Adıyaman ve Şanlıurfa güzergâhına hayat katacak yolda çalışmalar sürüyor

Adıyaman-Şanlıurfa arası duble yol çalışmalarında sona gelindi!

ADIYAMAN Valisi Mahmut Demirtaş, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazanan Adıyaman, Şanlıurfa ve Bozova arası devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

Adıyaman'daki Hz. Safvan Bin Muattal Külliye Projesi sürüyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın göreve başlamasının ardından projelendirilen ve sahabe Safvan Bin Muattal (ra) Külliye projesinde belirli bir aşamaya gelindi.

Adıyaman Besni-Araban arasına duble yol yapılıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla imalat programına göre devam eden Besni-Araban arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami aslına uygun restore edilecek!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili yerel basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Adıyaman Ulu Cami restore ediliyor!

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Ulu Cami ile ilgili basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi camide yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

adıyaman valisi kim Haberi

adıyaman valisi kim

Mahmut Demirtaş kimdir?

Mahmut Demirtaş, 1965 yılında Kırşehir ili Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Çiçekdağı ilçesinde, orta ve lise öğrenimini Yozgat ili Yerköy ilçesinde tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.


1990 yılı Aralık ayında Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Adaylık süresi içerisinde Yozgat-Çayıralan, Kayseri-Felahiye, Ankara-Kızılcahamam ve Isparta-Atabey ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 1992 yılında 8 ay süre ile İngiltere’de inceleme ve araştırmalarda bulundu. Daha sonra sırasıyla Aksaray-Güzelyurt, Malatya-Pütürge ilçelerinde Kaymakamlık, Van ve Osmaniye illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


2003 yılında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu’nda Mülkiye Müfettişi olarak göreve başladı. Bu görevi yürütürken 03.08.2012 tarih ve 3511 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Adıyaman Valiliği’ne atandı.


Mahmut DEMİRTAŞ, evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce...