09 / 05 / 2024

Adıyamana okul yapılıyor

Adıyamana okul yapılıyor

Adıyaman’ın Karapınar mahallesinde Süleymaniye İlim ve Kültür Yardım Derneği tarafından yapımına başlanılan ilk ve ortaokulun temeli atıldı.

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Talas'ta 24’er derslikli bir ilkokul ve bir ortaokul yapılıyor!

Konut yapımı hızla devam eden mahallelerde okul ihtiyacını karşılama amacıyla Anayurt ve Saylar mahallelerinde Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 24’er derslikli 1 ilkokul ve 1 ortaokul yapılıyor.

Balıkesir Gönen'e yeni okul yapılıyor!

Balıkesir’in Gönen ilçesi bir ilköğretim okuluna daha kavuşuyor. Kaba inşaatı yapılan Öğretmenler İlköğretim Okulu’nun geri kalan kısmı için Balıkesir Valiliği’nce 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkılıyor.

Hatay Reyhanlı'da Suriyeliler için 3'ncü okul yapılıyor!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için 3. okul yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki okulun da tamamlanması ile Suriyelilerin eğitimine verileceği kaydedildi.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Adıyamana okul yapılıyor Haberi

Adıyamana okul yapılıyor

Değerler eğitiminin ağırlıklı olacağı 18 derslikli okul ileri teknolojik alt yapıya sahip, derslikleri, laboratuarları, atölyeleri, spor salonları, kütüphanesi ile modern bir ortamda hizmet verecek.

3186 metrekare alan üzerine yapılacak olan okulun temel atma törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, bazı kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Süleymaniye İlim ve Kültür Yardım Derneği Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur-an ı Kerim tilaveti ardından Derneğin Yöneticisi Ramazan Köklü konuşarak, “Böyle müstesna ve mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmadınız, bizlere güç verdiniz. Bu hizmetlerin gayesi sadece Yüce Rabbimizin rızasını almaktır. Vazifemiz ümmeti Muhammed’in evlatlarına, bütün insanlara, geleceğimizin teminatı olan gençlere maddi ve manevi bakımdan yardımcı olmak, onların...